Zigolo - vyras prostitutas ar svajoniu pildytojas?

Zigolo - vyras prostitutas ar svajoniu pildytojas?

Tiesiog idomi butu nuomone jusu apie zigolo vyrus. Taip, jus atspejote - vakar per TV3 paziurejau filma (Vyras uz pinigus). Ir iskilo klausimas - visgi ar zigolo yra paprasciausias vyras prostitutas, patinas (… cia galima prirasyti milijonus superlatyvu) ar visgi jis - moteru slapciausiu svajoniu pildytojas?

VV

O kodel tarp siu dvieju savoku sakai "ar"? Manau, ten pilnai galetu buti "ir".

TaipTaipTaip Geraidu zuikiai vienu suviu!Šypsena

Retas kuris taip sunkiai dirba. Vienas dalykas dirbti kada nori, visai kita - kada reikia! Nustebęs

sekant tuo paciu filmu - su pirma kliente net karo tribunolas nepriverstu dirbtiAš nekaltas hmmm… kaip save iveikti?

A tai ką ir vyrų prostitutų būna Apakęs. Maniau, kad ši etiketė klijuojama tik moterims. Aš tai galvoju, kad žigolo -tai moters svajonių išsipildymas, na žinoma jei jis geras žigolo ir žino ko nori moterisAš nekaltas

Svajonė,svajonė Taip bet tikrai kaip ten jiems išeina kada reikia Aš nekaltas

…jei neuztenka moters,kaip stimuliatoriaus,
tai naudojami kiti stimuliatoriaiTaip.

Svajone vienam vakarui? Ne

Iš tikro…tas pats, kaip vienkartinis indas koks Blogai

Jei yra paklausa, tai yra ir pasiula.

Tik įdomu ar ta paklausa tokia jau didelė???
Negirdėjau,kad moterys ieškotų žigolo,aš kalbu apie LietuvąTaip
Tikrai Nenorėčiau žigolo paslaugųNe

O kas zino, gal ir iesko, randa? Tik nemanau, kad tas savo paieskas aprasinetu laikrasciuose.

ŠlykštuTaipTaipTaip

Na jis slapsciausias svajones ispildo,bet tik uz pinigus

2Vudi Vudpekeri, jei tau kas siulo tokio sanso nepraleisk Taip, imkis darbo ir veliau mums pats papasakosi keip ty esti. Cha cha

Mano svajonės-realizuotos,bet aš nemokuNe

Na, kiek pamenu, jis eme po 10 USD uz karta…
Manyciau, kad musu merginos 35 lt uz svajoniu ispildyma irgi sukrapstytu…Cha cha

As isivaizduoju, kad zigolo yra aukstos klases prostitutas. Tai yra, viskas sutarta telefonu, graziai apsirenges, net gal iskilmingas vakaras.

O prostituta rasi gatveje.

Bet as nemanau,Ne kad cia vienos lyties klausimas. Ne Yra vyru ir moteru kur mokes uz seksa. Cia ne patirtis, bet kaip isivaizduojuMirkt