Žiemos krikštas
Foxas rašė:
2 Leno
Paleidau studenčioką, kadangi esu geros dūšios, o dažų (nuo buferio) kokį 5mm ant 5mm nubrėžė. Svarbu, kad žmonės sveiki (ir aš į maršrutkės ***ną neįlėkiau
)
butent,… maladec Foxai
LENO rašė:
Deja taip jau buna, bet buna dar durniau, kada abu avarijos dalyviai issiskiria uzsirase vienas kito duomenis ir kaltininkas pasako, kad vakare tau atvesiu 100 $, bo dabar tik 50 Lt su savim turiu… ir kaip jus manot, praeina diena, savaite, menuo… nukentejes zmogelis skambina kaltininkui …""duok man baksus"", o jis - ""as taves nepazystu"". Tada zmogelis grasina, kaltininkas pasiskundzia policijai, kad prievartauja is jo turta uz nebutus dalykus (nes niekur nera fiksuota, kad buvo autoivykis ir neaisku kokiu pagrindu reikalauja pinigu). Tuomet nukentejes eina kryziaus kelius… paraso pareiskima policijai, kad tada ir tad buvo avarija ir, kad jis tiek ir tiek skolingas. Kaltininkas seniai jau susitvarkes savo auto, net nepasakysi, kad kada nors kur jis kale, sako, kad jokios avarijos nebuvo, stai as esu praneses, kad mane reketuoja policijai… MZP pasiulo nukentejusiam ta pati ATPK 130 str… ir zmogeliui issoka
Zmogeliui belieka atsiimti pareiskima ir tvarkyti savo auto uz savo bapkes.
Buna isimciu, bet reikia daug nervu, kad viskas butu kitaip
man buva du tokie atvejai - vienas laaabai seniai, kai pac buvau dar ‘lopu’, ale baigesi gerai - geri zmones padejo
o kitakart niekur is vietos nejudejau, pasiemiau dakumentus vyruko (kuris buva be teisiu!) ir jo zmona man atveze 50Lt… irgi geras buvau… veik tox pac kaip Foxas , bo tas vyrukas man savo invalidumo pazymejima dave… man kazkep sazine neleido nei KP kviesti, nei nerealiu bapkiu is jo reikalauti…
@mekigis rašė:
kablys yra tiesiog nuostabus daiktas smugio i gala situacijoje. kai uzsirirbsiu milijona ir galesiu sau leisti tampyti auto geometrija po netgi nestipraus smugio, tada butinai uzsidesiu kabli
================================
va butent! dar buna tokiu cirku , kad po smugio i gala rodos nieko neatsitiko. issiskirsto graziuoju , o kai tenka atidaryti galines dureles - jos neatsidaro
Siandien kol nuo Nuklono vaziavau iki centrinio turgaus tai irgi pora sudauzytais galias kelkrasti stovejo. Nu ir tas vaziavimas ant 20 km/h tikrai biesina. 15 min i darba pavelavau
aš jau savo OOOO galą visą esu keitęs (žiguliukui stabdžių žarnelė trūko ant šviesoforo) ir daba dar aplankstytas (girtuoklis gale užmigęs ant perėjos stabdant įkalė). Tai VISADA žiūriu per galinį veidrodėlį prieš stabdydamas ir pasilieku prieky tokį atstumą, kad jei kas galėčiau atleisti stabdžius ir užtektų vietos pabėgt- žodžiu stabdymui keliais ""gabalais"" , kas mane vakar ir išgelbėjo (tiksliau aš kažką išgelbėjau)
Svarbu geros padangos Ash va katalinuosi po miesta ant 60-70 ir norma… o avariju tai vilniuj vakar buvo
ir tokiu nemazhai…
Big H.
2 makasas
Tai mane ir matei kelkraštyje
aš tai pirma 10 min aplink mašina šokinėjau kol į ją ilipau, po 40 min į darba pavelavau, nes gatvės …ir ties gimdimo namais jau dvi stovėjo rodos kažkokia japonkė A6 į ***ną švelniai bakstelėjo…
2 Foxas
Zinau bajeriu, kai sitaip kaltininkai nukentejusius (bei nukenteje kaltininkus) isdurdavo. Atseit viskas ok, man nieko nepadaryta tau irgi, patamsi nelabai kas matosi, mazdaug imk 100 Lt ir nei as taves nei tu manes nematei… Po to kazkuris vis gi isidemi netycia su kuo buvo susidures ir atsigaves pradeda galvoti, kad nelabai jis pats kaltas yra arba, kad mazai man sumokejo, nes nemaciau, kad dar tas ir tas padaryta, arba staiga prisimena, kad jo tacka apdrausta Na tada ir prasideda … vienas kuris gryzta i buvusia avarijos vieta, atsistoja taip kaip kad buvo arba dar geriau- kad atrodytu, kad kitas kaltas ir paskambina MZP… mazdaug tokia ir tokia tacka man ikale, bandziau sulaikyti, bet taip ir nuleke vos numeri spejau uzsirasyti… Atvaro MZP, nubraizo avarijos schema, suraso parodymus ir vaziuoja pas ta, kurio jau nera avarijos vietoje ir pasiima ji, apziuri jo masina, suraso apziuros akta ir paskaito is ""maldakniges"": ""turite teise tyleti arba viska ka pasakysite…"" Ne, cia tik taip Statuose…, o pas mus : ""ATPK 130 str. - Nepaklusimas uniformuoto policijos pareigūno teisėtam reikalavimui sustabdyti transporto priemonę, taip pat pasitraukimas iš autoavarijos, su kuria vairuotojas yra susijęs, vietos, pažeidžiant Kelių eismo taisykle, - užtraukia baudą vairuotojams nuo trijų tūkstančių iki keturių tūkstančių litų arba teisės vairuoti transporto priemones atėmimą nuo trejų iki penkerių metų, o asmenims, neturintiems teisės vairuoti transporto priemones, - baudą nuo keturių tūkstančių iki penkių tūkstančių litų. …
Tai va taip nelinkiu ikliuti i tokias pinkles, geriau jau bauda nuo 100 iki 200 LT sumoketi, jei esi kaltas…
Pprastai savo tautomobilio iš garažo be didelio reikalo netempiu. O Šiandien, kak na zlo, prisireikė. Nu važiavimas, brač, tai dyyyydelis kaifas… ne aukštesne kap antra pavara. Tai apie ką aš čia? Aaaa… apie krikštą.
Taigis velkuosi už kokių 20 metrų paskui maršrutkę. Groja muzikytė, į darbą jau senai pavėlavau. Žiūr: ogi maršrutkė stabdo. Aš irgi ant stabdžio. Judu toliau. Pradedu dirbt kap ABS. Lyg ir lėtėju, tačiau maršrutkės galas vis vien artėja. Lieka viena išeitis: kelkraštis. Ten sniegas dar nesuplūktas, tai jau greičiau tautomobilis stoja, tačiau tam, kad išvengt maršrutkės buferio, šoku ant bordiūro. Sustoju. Ir tuo pačiu metu išgistu BUM ir mano tautomobilis pajuda į priekį. Na… kokius… 50 cm… Pritildau muziką, užtraukiu rankinį, įjungiu avarinį. Išlipu. Paskui mano tautomobiliuką stovi reno19. Iš jo išlipa vaikinukas, puola prie mano tautomobilio galo ir žiūri: NIEKO. Iš pradžių ir aš nustebęs. Vaikinukui dreba rankos, kojos… Pas jį tik vienas klausimas : KĄ DARYSIM??? Jo renuškei supiltas buferis ir dešinė fara. Klausimas: kodėl? Ogi pas jį sužeminta važiuoklė, ir kai aš užšokau ant bordiūro, tai mano tautomobilis suskersavo. Jam beliko tik piltis į kilpą trosui. Dabar mastau apie kablį. Vis dėlto, geras daigtas būtų. Ne tiek priekabai vežioti, kiek mašinos galą saugoti
Išsiaiškinęs, kad vaikinukas yra studentas (be to pas jį panelė renuškėje sėdėjo), palinkėjau gerų mokslų bei lėto kelio. Taigi išsiskyrėme rankos paspaudimu. Po to dar ilgai važiavome vienas šalia kito (persirikiavau į antraą juostą), tai studenčiokas visą kelią įsitempęs buvo.
Tai štai kokia man istorija šį rytą 8.05 atsitiko, bevažiuojant į darbą.
Ach… koks aš geras
Nu jooo,vakar labai smarki pooga buvo Panevezhy, su ks nakti slaidinom po miesta, shiandien vakare nusimato aikshtutes ishbandymasO mieste tai tikrai slidu,vakar kol nuvazhiavom 1km tai lietus perejo i pooga, keliai apledejo ir dar apsnigo, tai smagu vazhinet,tik zhiuri ne tik i prieki,bet ir i gala, kad nebutu tokiu bajeriu kaip Foxui
Taip, tikrai bliamba - vakar pasikrikstijau daba tik beliko skelbimuka duot: pirksiu dvi lempas mazdai 626’91, buferi, numeri pac jau su plaktuku kaip nors pasitiesinsiu
2 LENO
JOOOOOO…UZ TOKI DARBA galiam ir priesha ilgesniam laikui isitaisyti . Nepavydziu tam pokshtininkui. Reikia jau labai dejusiam buti, kad tokius cirkus isdarineti.
Bet ka daryti to studencioko vietoje? Draskytis ir reikalauti kviesti MPZ, jei nukentejusysis kaip ir linkes graziuoju issiskirti???
Deja taip jau buna, bet buna dar durniau, kada abu avarijos dalyviai issiskiria uzsirase vienas kito duomenis ir kaltininkas pasako, kad vakare tau atvesiu 100 $, bo dabar tik 50 Lt su savim turiu… ir kaip jus manot, praeina diena, savaite, menuo… nukentejes zmogelis skambina kaltininkui …""duok man baksus"", o jis - ""as taves nepazystu"". Tada zmogelis grasina, kaltininkas pasiskundzia policijai, kad prievartauja is jo turta uz nebutus dalykus (nes niekur nera fiksuota, kad buvo autoivykis ir neaisku kokiu pagrindu reikalauja pinigu). Tuomet nukentejes eina kryziaus kelius… paraso pareiskima policijai, kad tada ir tad buvo avarija ir, kad jis tiek ir tiek skolingas. Kaltininkas seniai jau susitvarkes savo auto, net nepasakysi, kad kada nors kur jis kale, sako, kad jokios avarijos nebuvo, stai as esu praneses, kad mane reketuoja policijai… MZP pasiulo nukentejusiam ta pati ATPK 130 str… ir zmogeliui issoka Zmogeliui belieka atsiimti pareiskima ir tvarkyti savo auto uz savo bapkes.
Buna isimciu, bet reikia daug nervu, kad viskas butu kitaip
2 Leno
Paleidau studenčioką, kadangi esu geros dūšios, o dažų (nuo buferio) kokį 5mm ant 5mm nubrėžė. Svarbu, kad žmonės sveiki (ir aš į maršrutkės ***ną neįlėkiau )
kablys yra tiesiog nuostabus daiktas smugio i gala situacijoje. kai uzsirirbsiu milijona ir galesiu sau leisti tampyti auto geometrija po netgi nestipraus smugio, tada butinai uzsidesiu kabli
Foxas rašė:
tik piltis į kilpą trosui. Dabar mastau apie kablį. Vis dėlto, geras daigtas būtų. Ne tiek priekabai vežioti, kiek mašinos galą saugoti 

@mekigis rašė:
================================
Tu ka, nori pasakyti, kad po smūgio uodegai su kabliu bus baisesnės pasekmės, negu be kablio
Hashe rašė:
Svarbu geros padangos Ash va katalinuosi po miesta ant 60-70 ir norma… o avariju tai vilniuj vakar buvo
ir tokiu nemazhai…
Big H.
Tuoj Hashe Golfo lempas keis ).
Tfu tfu neprisnekėjus
J.
Kita karta taip su taxioru nuvazhiaves gali ir nebegrizhti