Žiema
Na ką, pirmi šalčiai, perskilo priekinis stiklas. Tiesa, įdauža buvo jau gana senai. Pavasariop pasikeisim. Ir gerai, nes Švarbroliuose ant stiklo kažkokį žuvėdros Š patrynė, tai prieš akis tokie įbrėžimai buvo likę, erzino.
Kita bėda, kad šią žiemą pajutau jog autonominis silpniau šildo. Anksčiau būdavo po 15 min. viskas nutirpę, atidarai duris, tai net karšto oro gūsį gauni. Dabar aptirpę, bet šiluma tokia vos drungna, sėdynės šaltos. Bandau susieti, kad gal praeitos žiemos pabaigoje/pavasarį darytas softo kapitalinis atnaujnimas galėjo įtakoti? Gal kas susidūrę? Ar Webasta turi kažkokius reguliavimo parametrus/galimybes kaitinimo/karštumo? Ar sugedo? Bijau varyt pas atstovą nepasidomėjęs.
O pas tave webastos karstumas priklauso nuo to, kaip palieki nakciai klimato kontroles temperatura?
Hmm. LS, tikrai anksčiau nepriklausydavo. Kaitindavo kaip reikalas, nepriklausomai, kas ant pulto. Šiaip pas mane visada 23,5 būna be A/C. Bet gal reikės paeksperimentuoti. Papusryčiausiu per pietus. Jei spėsiu. Metų galas, 6:15 jau biure.
Sausį, jei bogu, nieko neveiksiu, tik žaisiu tenisą ir Druskininkų pirtyse mirksiu. Nors, būkim realistais, nepavyks taip vis tiek.
Paeksperimentuok. As pastebejau, jei palieku ant 22 - buna silciau nei ant 24. Nes kazkodel ventiliatorius duoda daugiau apsuku kai ant 22 palieku. Bet cia ne 100 proc algoritmas, per mazai dar salciu buvo, kad gerai suprasciau Siaip idomu, ar webastos tarsa isiskaiciuoja i Co2 rodikli?
As tai sausi nebegersiu jauciu imsiu atostogu,i kaima savaitelei isleksiu,gerai kai turiu 95d atostogų sutaupytų
Nebenoriu ziemos,kai pripratau prie +10 gruodi Vakar tik smagiai vakare mieste pasivazinejau,atjunges visus botanu rezimus
Ls,o kaip ja įskaičiuot reiketu?
Jaučiu neskaičiuoja, bet tu, LS, dėl viso pikto pasodink kokį medį kieme, kaip kompensaciją gamtai. Aš, sakau, šiūmetinę nupirktą į namus eglutę vot imsiu ir pasodinsiu.
As jau sodintas kapot pradesiu,nes sodinau kaip begalvis kur papuole
Nu ir kas pasakys, kad Kosmoz ne botanikas??
Auris, nu jei R18-R19 kazkaip iskaiciuoja, tai gal ir webasta? As klausiau, nes tai butu susije su softo pakeitimu kuri tau atliko. O traukt maziau nepradejo? Nes as zinau kam pradejo
O kas del medziu, bandau dar vis du berzus isgelbet kieme, aplinkistu zemem uzpiltus. Kiek kainavo - nesakysiu, nes kas nors barsis vel
Ls,tai ratai is esmes sukasi beveik visada,o webasta gali aplamai neveikt niekados arba minimaliai,nebent co rasytu skirtingus,skirtinguose salyse…dar aisku koks das auto gali is lempos skaičius įrašyti Kas del egliu,tai mes visada i balkona isnesam,pavasari i kaimuka sodint,prigijo visos
Nea, ant traukos lyg ir nepasijautė. Kaip netraukė, taip ir netraukia toliau.
Betai jus nusirengiat iki maikes i masina sesdami,arba klima taip ir veikia… nes nu 23 masinoj tai jau ****ec su megztuku, paprastai 20 nustatyta kiaurus metus ir net nekyla ranka kanors ten reguliuot…
Na, žinai, čia jau skonio reikalas. Kas man normalu, mano sesei, pvz., per šalta.
Bent pas mane 6metai +22 kaip pastatyta,taip ir neliesta.
priklauso kiek laiko masinoj buni. Jei vaziuoji 300km tai speja prisilti ta masina, o jei mieste 20km ar 15 tai tikrai nespes prisilti. Nebent ant auto padarai. tiesa as visada su ac vazineju, tiek ziema, tiek vasara. kitaip lagai apruksta iskarto
Megstu siltai vaziuot sildomas vairas ir stiklas ftw !