Žiema

Žiema

englishrussia.com/2013/03/04/thanks-all-spring-is-here/

ble kaip as noreciau kad pas mus biski rimciau pasniktu kad masina klimti pradetu man afigenai toks exstreemas patinka

pasnikti klimti exstreemas Cha cha Gerai

Man irgi paCynka kai daugiau sniego,gatves apsnigtos,tada išsidirbineju kaip moku iš vienaraciu Cha cha Linksmybės Cha cha

O kas per mašina fotkėj?

Reiketu bendra ieskini padaryti parasyk man laiska kas nukentejote nuo UAB JONSTATA Jono Jankausko Ir kuo daugiau internete informacijos kad neapgaudinetu kitu zmoniu. [email protected]

jokiu b.led pasnigti Piktas Špyga

ryžai ar pažiurėsi, bled, bmw garantinę istoriją??

xebra, siulo asilas is akmenės mainyti telefona, ar galima pasitiket? tipo taip isiunti jam telefona per pasta, tuo paciu metu kai ir jis tausiuncia??? Cha cha man rodos cia papulsiu i afiora kokia… nors sneka normaliai zmogus… bbz… na nedaug, keli simtukai ten Cha cha

mainyti telefonais? kiek jums metų? Cha cha

Rafis>padaro pavedima,ikrenta i saskaita…tada issiunti siuntini…viskas…kitokiu temu nematau. ai…pfiuuu…cia gi mainot Cha cha

Kam tu pavedimu, netikes kad issiusi. siunti ismokamuoju pastu, nueina ciuvakas i pasta pasiema tavo rageli ir atsibasliuoja pastui, pastas tau.

ANT MAINYMO EINA!! parduoti tai viskas aisku Šypsenap.s. as irgi nemainau siaip, bet kaip tik reikia antro ragelio paprasto, pasiule su klaviatura normalu, tai px visai butu…

nezinau,nei karto nebuvo problemu,kazkoks briedas vazinet per pastus del 100-200lt vertes siuntinuku,kai zmonija sugalvojus terminalus siuntu ir bankines operacijas

isivertinat abu telefonus(jei mainot reiskias panasios kainos) ir isperkamuoju pastu siunciat,tada tikrai bus viskas ok,tarkim tu issiunti tel,kad jis atsiimtu sumoka 100lt ir pasiema telefa is pasto,tu taip pat sumoki 100lt ir atsiemi telefa,taip ir apsikeiciat saibom

Skaičiuojam iki trijų ir siunčiam vienu metu. Viens, du, trys, siunčiam! Aš išsiunčiau, o tu…? Juokiasi

Eina nx Cha cha Rafli Juokiasi Gerai

aš galvoju išmainysiu slyvoną į kokį panašiai kainuojantį legacy ar outback ir bus mašina kiaurus metus važiuojanti Cha cha plius šiltu metų laiku nereiks permokėt už subaru ar pigiai leist slyvą, nes nepavažiuoja Cha cha

Su tuo isperkamuoju pastu ne viena afiora buvus,siuncia zmogui rageli isivertina sakykim 100 lt.,tas ideda ragelio dezute,tu susimoki paste 100 lt,ir pamatai,kad isdure ir viskas lieki su ragais.Nes pastas paziuret pirma,o poto susimoket neduoda.