Žiauri, bet tiesa…
na bent jau man tai gana teisingas grafikas, tik dar galima butu prideti kaikurios tinklo irangos valdymas per http, arba tokie irankiai kaip SharePoint, OWA, ar kiti MS gaminti dalykeliai. taigi be IE vistiek neiseina issisukti
na čia šita žiauri tiesa gal teisingesnė tarp advanced userių, o realybė vis dar gana skaudi - IE vis dar turi per 60 nuošimčių rinkos, kas aišku nėra labai teisinga…
Fat_Slim, pukiai SP, OWA ir kiti dalykai veikia su IEtab Firefoxe
Manau, kad tie, kas stebi savo tinklapių lankomumą, mato, kad didžioji dauguma lankytojų naudoja IE.
Jei tiksliau 50% visas IE versijas kartu sudėjus, dar liūdniau kad 30% visų IE vartotojų tebenaudoja IE6.
juokinga
IE6 (jei atmesti saugumo bedas) paskutinis normalus M$ meslas, taoliau tik FF ar Opera ar dar koki biesa belieka naudot, apie IE8 isvis patyliu, nors man uzteko IE7 pamatyt, kad visiems laikams susitaikyciau su nepatogumu desiniu cliktelt “open in IE-Tab”
O tau cliktelint dar ir septynis pritūpimus reikia padaryti? Ar tik šiaip stogą plėšia. FF nereikia dešiniu klykt? Opera nereikia? Patys atspėja, ką atidaryti? Pievų meistras …
Įdomu, kodėl statistika atskiria Mozilla ir Firefox atskirai?
fakitol, pas mus panaši statistika, tik neseniai dar ir IE 5 rodė, kurių irgi nemažai yra.
Na aš nesu matęs jokios Mozillos. Tik Mozilla Firefox.
WRATH, rodė rodė Dar žmonės ir su Windows Me sėdi
o man patinka ie
Tai turbut salyginai jaunas esi, Tralfamadoras. Kas pries 10 metu nebuvo jokiu Firefox, tik Mozilla.
aj as dejes. isbandziau beveik viska apart opera. ir likau prie IE. darbe tik IE del tam tikru priezasciu (firefox - stabdys ir tam tikrose vietose nepatogus). namie dar chrome isimeciau, ale vis tiek arciau dusios IE. pries windows reinstala buvo FF, daba nusprendziau jo nebedet