Zenklas 70

Zenklas 70

Neriaishkia kad uzsikabinus 70 ir tik ka islaikius vairuotojo pazymejima galima vaziuoti kaip tankuj kaip nori …antroj eilej bruzint visa keliaKandacia jau darosi iprastas reiskinys,pasiziurekit nors karta i veidrodelius…

nu mane irgi niervas ima…irgi keikdavausi…fakus rodydavau…bet tik po to man daejo…kai pats moku vaziuot nuo 12 metu tai vat negalejau to suvokti…matyt zmones rimtai ant tiek dar nepatyre kad taip elgiasiPavargęs

a pastebejot kad rudeni lapai nukrenta? va cia tai totaliai iprastas reiskinys. paziurekit pradzioj i save.

ne visi asais gimstaLiežuvis ir nera cia ko Piktas, nes visada tokiu buvo ir bus

Gaila tokių šoferių, kuriems panosėj apskirtimas su 70 km/h kabaliuoja…
O apskritai, tais ir pikta, kai antra juosta tursena it vėžliukai…

paziuriu kartais i vedrodi namie
Cha cha

blin dar vakar viena kaip sniego senis issukdama bampiera nukabino man o sau sona nubruzino ir lyg nieko niekur vaziuoja toliau teko panaudot kruta metima per petyKanda

Nestumkit ant 70-uku Nekaltas Taigi cia tik pirmais menesiais buna taip kad slenka antroj juostoj kaip vezliai Šypsena Paskui vis greiciau ir greiciau Šypsena ir baigiasi tuom, kad jie tada ima naujiem 70 -ukam fakus rodyti, kam jie slenka taip letai antroj eilej Šypsena Cia gi naturalus dalykas Mirkt visokiu yra, visokiu reikia

Siulau siek tiek atlaidzhiau ir tolerantishkiau zhiuret ir pradedanchiuosius… Taip Visiems sunku buvo pachioj pachioj pradzhiu pradzhioj Mirkt

As tai sakyciau kad ne nuo 70 priklauso yra pilna garbaus amziaus zmoniu vaziuojanciu taip pat ir blogiau
O pas mus be sansu vazineti su 70 taip ir taikosi visi aplenkti ar uzkirsti tipo grybas uz vairo Taip
Todel as be sio zenklo ir vazineju Mirkt

Taikosi aplenkt vien del to , kad tas 70 - tukas gali atskelt tokį bajarį Baisu, kurio tikrai niekas nesupras … Taip Taip

P.S. nieko prieš 70-tukus neturiu Labas

A700
Baisu

Reik tokius (su 70 zenklu) dideliu radiusiu apvaziuot. Vat praeita pavasari to nepadariau ir paskui gailejaus. Juk ne kiekvienas gali sugalvot kirst ant stabdziu sankryzoj mirksint zaliam. Nuostolis ~2500lt.

Visi kazkda tokie 70`ukai buvom

Jo tokie prikolai labiausiai nervina… Nežinau

Suprantu , kad nervina , bet reikia daugiau tolerancijos . O kad mieste zioplineja - naturalu.Juk nesijuokiat gi ish vaiku kad jie sysioja i puoduka.
Man atrodo, kad kur kas pavojingiau kai 70-ukas mergu pilna golfa prisisodines varineja 130 greiciu , noredamas pasirodyti , koks jis krutas.

Nu nervina tie 70-tukai bet ka darysiNekaltas pamtai toki nusikeiki kai koki finta issuka ir stengiesi juos kuo toliau apvaziuotiŠypsenane s su tuo nieko nepadarysi ju visada buvo yra ir bus,Taipbeto jums dar gerai o as dirbu vairuotoju ir man tenka juos matyti kasdienŽliumbia,nieko pripratau,net jau demesio nekreipiu,tartum tai butu normaluLaimingas

Vai kokie mes krūti… Juokiasi Taigi jei mirksi žalias, ką turi daryti pradedantis vairuotojas? Žinoma kirsti ant stabdžių. O jei koks "krūtas" nesilaiko saugios distancijos ir pila į užpakalį, tai kas kaltas? Tik pats. Juokiasi Tik va gaila to su 70 ženklu. Niekuo dėtam žmogui užpakalį supylei. Liūdnas

Esme ne tame tame koks lipdukas uzklijuotas o tame kiek patyres vairuotojas sedi uz automobilio vairo… Bet tikrai yra tokia tendencija jog vazinejantys su siaip lipdukais kartais ir nepasizymu blaiviu protu o ypac nuojauta… Juk ne visi vazinejame nuo pat jaunystes ir ne visi mokame valdyti automobili kaip "indenas valdo peili", taciau galbut paprasciausiai nereiketu kreipti demesiop i tuos vairuotojus ir bent kiek supaprastinti ta poziuri i Juos… Juk Jie taps irgi puikiai vairuotojais ir po dvieju metu su sypsena veide nuples ta lipduka Šypsena
Na as taip pat turiu uzsiklijaves lipduka 70 (del to nesigediju nes vairavimo igudziais nesiskundziu) taciau ir man tenka vaziuoti leciau… Kai isipili keleta litru kuro kurio uzteks tik tam tikslui pasiekti tai niekur nebeiseina skubeti Šypsena O vaziuoji tik taupydamas kura Šypsena
O del vaziavimo antroje juostoje tai as sutinku kad tai labai blogai Šypsena

Na visiems tenka su tuo ženklu važinėti. Tik ar važinėja visi tiek kiek leidžiama jei taip būtų tai ir avarijų ir visokių nutikimų tikrai būtų mažiau.
Bet deje, statistika rodo kad kas turėtų važinėti su tokiu ženklu tai avarijų skaičius ir visi kiti rodikliai yra jų nenaudai.