Žemės drebėjimas

Žemės drebėjimas

Ar reagavo Jūsų augintis kaip nors į ką tik įvykųsį žemės drebėjimą (niu nors ir nestiprus, ali vistiek jautėsi ) Šypsena ir ar jautė kokią nors paniką ar baimę dar prieš jam prasidedant?

mano smiltpelė tai visą šį įvykį abejingai pramiegojo savo pjuvenose ir jai buvo giliai nusispjaut į tai, kad jos narvelis ant stalo purtosi Cha cha

visa laik miegojo Cha cha

Mano taipogi miegojo,net galvos nepakėlė… Ignoruoju

Jokių pakitimų gyvūnų elgesy nepastebėjau.

Ir as ne Ne

mano spanielis ir katyte nereagavo visihskai… Nekaltas o va stafukas shiek tiek sunerino… prabudo ish miegu ir atejo pas mane Cha cha

o čia kažin kodėl… ar dėl to, kad silpnas drebėjimas buvo, ar dėl to, kad jiems į bet kokį nusispjaut? Laimingas

Nors pas mus jokio drebėjimo ir nebuvo Nekaltas ale bet maniškė biškį neramesnė kotais buvo Mirkt

Mes nieko nejautem Nekaltas

ash pati nepajutau nieko Cha cha

Mano zuviukai kazkaip labai ramiai sureagavo…tik po drebejimo kaip pasiute pradejo po akvariuma “duotis” Juokiasi

o pas mane tai normaliai pakrate…cia Vilniuj,9aukste…tai mano suo kokias 10 min pries atejo pas mane i kambari, isirange i lova ir kad prisispaude…o kai pradejo kratyt tai tik labiau ir labiau glaudesi. o krate neblogai0-kirstoline lempa visa barskejo.lova irgi neblogai purtesi,ede siek tiek pakeite savo vieta. tox kausmas kaip vaziuotum duobetu keliu…

Skaiciau,kad kazkoks suo savo indvalida seimininka rugsejo 11 is dangoraizio.pries atsitrenkiant lektuvui.tai gal ka nors is jusu suo isvede is namu ??? Cha cha

As pvz. is vis siandien nieko negirdejau pries drebejima, na kad jis bus ar pan…o mano kacius(gal sutapimas) Nekaltas visa nakti nedave miegot, miauke, nerado sau vietos…dar aprekiau Drovus paskui po viso drebejimo(sedejau ant kedes ir ji pradejo drebet, is pradziu galvojau,kad po namu smegduobe atsirado + vaza nukrito nuo spinteles Apakęs ) gryzau is tevu namo pas savo katinuka, tai vargselis miauke ir tiek lindo,kad i rankas paimciau ir nebeiseiciau Nustebęs manau, jis tikrai kazka nemalonaus pajuto Nustebęs

Mano katei pasaulyje tik katinai baisūs, o visa kita - uraganai, drebėjimai, šeimininkai ir pan. - pasiutiška nuobodybė… Be to, gyvenam Kaune, Amaliuose, o ten geležinkelis už 500 m. Tai ten jei koks prikrautas krovininis pravažiuoja, tai užtikrintai kaskart kokiu 2-3 balu drebėjimukas gaunas…

niekaip nereagavo Neo vot griaustinis - tai jo - sukelia emocijas… Baisu

As tai darbe buvau, o cia kaip ir gyvunu nera… nebent. Na, tiek to… Cha chaNa, o zuvis tai idomei reaguoja. Pries tai leidziasi i dugna ir nejuda, o per pati drebejima ir pries pat pradeda blaskystis per akva ir net sokinet. Mirkt O sabaka miegojo. va, tau ir jautrus gyvunas Veee

nei as nei mano suo drebejimo nejautem Ne kaune turbut isvis j nebuvo