Zefyro stogas
kuris dalyvis gali padeti su masinos pargabenimu is DE? Qrmis?
home.mobile.de/BOONSTRASCHADEVOERTUIGENBV#des_208991943Toliau vargstama su 7viečiais, ubagų bėdos Keičiamas stogas? 200kkm ir smagratis? Komplektacija
Verta?
schadeautos.nl/nl/schade/personenauto’s/opel+zafira+1_9_CDT i_Automaat_110KW_Airco_Navi_Bjr__2008/o/792319
Vincai variantas Brungi, bet įkandama.
85k km,tai kokiem penkiem metam apie remonta galima pamirst ciujiu
€ 5.350 pries derybas
Opelių meistriukas sako, kad nuo 1, 7 reikia bėgti, o 1, 9 110kw labai zjbs. O gl visgi benzą? Vinco variante keičiasi abi durys, abu sparnai ir slenkstis?
iki 300 tkm kam tie meistru plepalai ?
Jo, vėliau pastebėjau exporto kainą. Plepalai plepalais, ale meistriukas mato daugiau opelių negu aš Kitas reikalas, vieni varikliai gerai suka kkm, kiti bėdų maišai, vincai, pats apie d5 paklodes pripastinai. Smagratis 150-200kkm, nepigus malonumas. Domiuosi. Labiau linkęs link benzo, bet tokie variantai nesimėto. Beto, pats irgi gydai apie pardavimo vertę. Dyzelis bus lengvai parduodamas. Šitam diržas, grandinė? Jei grandinė, kiek laiko? Kokie pastebėjimai dėl automato? Bumebūū?
Jei del tokios smulkmenos reikia stoga keisti, tai sakyciau meistras blogas, nes siaip, kai normalei darai auto, tada nusiperki nauja toki pati stoga pjauta per stoikes, nuo sito stogo, nugrezioji visa skarda per kontaktines vietas, sutvirtinimai, jei yra kazkiek linke juos minimaliai reikia patampyti, tada nuo pjauto stogo, lygiai taip pat nugrezi skarda, ja cia privirini, per stoike padarai siule ir nudazai su perejimais. Auto saugumas nepasikeicia nieko, turi normalu nespakliuota stoga ir sekmingai vaziuoji toliau.
cu, nepyk siandien tingiu pasakot
Va, patirtis šneka. Dėkui, laikinu
cu dabar jei ant smugio masinos reiktu imciau sita schadeautos.nl/nl/schade/personenauto’s/ford+b_max+1_100_KM ___Titanium__/o/794567
vyriausias zino ka sako
Ko Sarunu neziuri?
Ne ta nulių ir metų zona Oho kokis fordas
cu, realiai tai ta pati fiesta grazu kol nepavaziuoji. realai net pats nezinau i ka reiktu lipti po xc90, dar tiguana laikiau uz masina, dabar turiu darbini su dsg, tai nu nx golfas su polo vaziuokle
o is sub SUV skaitos geriausiai vaziuoja
o zapyra man patinka, patinka kaip vaziuoja… pakabos darbas super
Man irgi opeliai limpa, ketvirtą jau baigiu suvažinėti. Kainos ir kokybės santykis man irgi tinka, ne spydas reiseris. Mle, žmoną lengviau išsirinkau nei mašiną
^todel ir neturi zmonos