Zavus vaikinukas is Vilniaus susipazintu su vilniete

Zavus vaikinukas is Vilniaus susipazintu su vilniete

Labutis
Esu 177 cm, 62 kg, pilku akiu, sviesoku plauku. ka tik issiskyriau su savo panele, tad dabar labai liudna, gal liudna ne del to, kad su ja issiskyriau, bet todel kad dabar esu vienas, o siaip ji ne verta buvo manes:[[ tai wa, man 16, bus 17 metu. o susipazinti noreciau su simpatiska ir fainute panele is vilniaus. niuz nzn ka dar cia brukstelt apiue save, wa dar visoms panelems, bent kiek girdejau, labai patiko mano balsas:] uj, nusisypsojau:] siaip esu linxmas, ir romantiskos sielos zmogutis:] So, noreciau kad man parasytu nuo 14 metu panele… Teistos nesivarginkite:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] niu va, as pats save pralinxminu, bet visgi noreciau paziureti kas gausis is ineto susipazinus su panele, nes siaip dar nesiskelbiau, bet jau ka nepadarysi kad tik nebutu taip liudna ir skauduLiūdnas Žliumbia niuz baigiu rasyti, nes jau per asaras nematau ka cia jau ir berasau, tai tiek apie save, jei kas veliau dar parasysiu daugiau, tik jus parasykite kas butent jums knieti apie mane suzinoti… okis? o mano numeriukas yra +37067052144 GIEDRIUKAS. tai tiek… labai lauksiu… iki susimatymo, paneles Labas

man tai labai patiko: " man 16, bus 17 metu".

matosi vaikis logini mastyma megsta! Šypsena

gerai save pristatei : ji buvo manes nevertaCha cha

nu kai kurios apie tave jau sioki toki ispudi sudare tikrai neteigiamaCha cha

ne tik loginis mastymas isvystytas, bet ir bajeriu netruksta Cha cha Tai zavusis vaikinuke, pasakyk mums visoms panelems, kurios yra taves vertos, ir ka tu skaitai taves nevertu Cha cha Ir beje, tau liudna ar neliudna taip ir nesupratau, kadangi pastebejau, kad moki pats save pralinksminti Cha cha Ak kaip gaila kad man ne 14 Cha cha Uj ir as netycia nusisypsojau Cha cha

Ne nu cia tai gyvenimo aprasymas!LiežuvisCha cha
Istisa litanija!Juokiasi

mokykites vyrai is jauno vaikinuko Šypsena
parasot du zodzius - noriu susipazint
o cia - vos ne visa gyvenimo istorija
che che che Cha cha

Nu gi bravo!Gaila kad Vilnius toli…Nustebęs

taip. mokomes Cha cha