zArasai
ko ji cia uzdenge?
ka nesusalt
mersas nuslydo?
Kad neapledetu. ledas juk sveria.
baisus tai ir uzdenge ,matai zmogelis pasiremes i sona,atsidenges matyt trumpam buvo,tai sirdele sustreikavo
na kas pasakys, kas per nesąmonė… spidometras rodo daugiau nei realiai yra? auto pasatas delfinas
nuo kaimieciu uzdenge, kad vaiku negazdintu
soprano,tai nekuy lakstyt po miesta 16,gal gerai rodo
a prie ko cia zArasi?
ne **** protą vistiek, šiandien pro radarą be numerių važiavom žiūrėjom ar nufotkins tai važiavau truputi virš 100km/h, tai nieko
( šiaip greitis ten 70km/h)
nuo menulio kalno vaziuodamas paziurek, ten man rodos raso greiti tas stendas
Prie Saulės mokyklos (ledo arenos) irgi rašo. Nors man atrodo meluoja biški. Arba ir mano spidometras meluoja
visi spidometrai rodos siek tiek daugiau negu realiai yra, del to, kad nebutumem nekaltai nubausti del padangu devejimosi ir kitu dalyku bet tas skirtumas lb nedidelis, max 5km/h
Pas mane dar per mazai prie didelio greicio rodo
padangos netinkamo dydzio
lygindamas su navi ir su statc greitlentems galiu apsakyti kad paklaida tarp spidometro ir minetu priemoniu yra 5-8%
gamintojas numato 5% galima paklaida tikroje ridoje nuo skydelio parodmenu, bet jei daugiau ir gerokai - kazkas suko spida i prieki ir “plove” kura stovedamas
ant matrixo vaziuojant iki 90 rodo viska tiksliai, jau vaziuojant 117 - gps rodo 110 ir toliau jau paklaida dideja po biski 140, tai jau realiai 130 varai.
Bajoras tai kaip atstatyt atgal jog normaliai rodytų? ir ką reiškia plovė kurą stovėdamas