zale

zale

ką gi po tiurlingo. turėjo būt “golden yellow” gavosi “lietuviškas agurko” spalva Cha cha

Pavargęs

girtas fabian

nu, bent jau dabar issiskirsi is minios Cha cha

nu jo. pas kažką grožio sąvoka kiek iškreipta Cha cha

tai jau jo Juokiasi

Juokiasi trūksta dar to “lietuvos geležinkeliai” kitaicai api*iso. spalva ne tokia visai. liūdesiukas Nežinau

nuplesk tuos debiliskus liBdukus nuo veidrodeliu Špyga Ant bmw gali but tik vienas liBdukas - LT, ir tau su salyga jei vazineji Rosyjon Labas

būsi kaip šviesoforas Gerai

Juokiasi aš ir pats nustebęs ryškumu Juokiasi koks žodis stpriau už magnetą, tai + pussy Juokiasi Juokiasi beje, užklijavau, išsigandau, nuplėšiau

davažiuosiu iki LT su šita:argos.co.uk/static/Product/partNumber/5043804.htm ???

vargiai Šypsena as tokius dalykus perku is vagiuku, gaunas nemazas discount taip sakant Cha cha

tai nupirk ir man Alus

man tai iš navigacijų navigon labiausiai patinka. valdymas geras ir maršrutai lengvai valdosi.

kartą pagal tom tom kažkokį važiavau, tai nx… maršruto neperskaičiuoja visai. grąžinau atgal Blogaišiaip realiai px brandas. svarbu iš A į B ir skaičiuotų tvarkingai o ne šunkeliais Šypsena

ble o tai ženklais vadovautis neeina ???

Tai jei uzdesi kelione Glasgow - Vilnius, tai grybaus visos navigacijos Blogai

o tai ble važiuojant pvz kokiam Amsterdame ant kiekvienos sankryžos matai ženklą “Vilnius” ? Juokiasi

o jiaigu london - kAunas ???