Žako klubas.

Žako klubas.

prisijaukinsi galMirkt
pas mane būna ir pyksta, kai dedi maistą, kai draugė šalia būna prie kompo sėdi, tai tyli, kai aš įeinu, pradeda čiauškėti, nuostabus paukštukas Angelas

ech pavydziu tau… va mama siandien bande paglostyt mano papugiuka tai vos be pirstu neliko…Liežuvis

mano KOKO tai tik kartais kai labai supyksta kerta, šiaip tai labai jauki paskutiniu metu, mažai dėmesio begauna… Nežinau

zinot as pastebejau kad mano Maja jau visai pradejo kitaip ziureti i mane nei kai atvaziavo… dabar jau geros jos akys tokios siltos… jau matosi kad kai nori kazko tai ir preina arciau atsiseda Šypsena tik vat kalbeti tingi labai… tik miaukia… Šypsena

na va, matai kaip jau taisosi Šypsena
Man tik keista, negi niekas daugiau iš bangiečių jau nebeturi žako? Taip norėtųsi pasiklausinėtiNekaltas

Niu as gal apie zako ir nedaug zinau… bet uztat mano antrajai paugai jau penkiolika metu… Šypsena

kokią dar papūgą turi?

nimfa, jau pas mane gyvena penkiolika metu Šypsena

et nepastebejau kad jau buvau pasigirusi… kiek mano nimfutei metuku… Šypsena zinokite per tiek laiko jau savo pauksti pazistu kaip nulupta… Šypsena

Nedidelis paukstukas taciau labai mielas… atskrenda ant peties… nieko nebijo… vaikscioja grindimis… ir tik viena zodi sako savo varda… ir zino kokioje pakuoteje jo mylimiausios saulegrazos… ne kiek neperdedu kai tik pamato moliugu seklu oranzine pakuote is kart atskrenda vaisintis… Šypsena vis tupi ant ranko kol neatidarysiu jam… Šypsena

Uz tai as visada sakiau, kad Kikoje neapsimoka. Nes is ranku gautumete uz kokius 800.
Zinoma, reiketu paieskoti netingeti, bet skirtumas didelis, todel verta paieskoti.

As nemanyciau, kad reikia ja versti viska iki galo suvalgyti. Nepamirskime, kad pauksciai uz mus daznai yra jautresni, jie labiau jaucia, jei pasitaiko jiems netinkamas grudas ar kazkas kito. O dar gali buti, kad tie like grudai papelije. Is paziuros nesimato, bet taip gali buti. Ir jei juos verciate badauti ir tokiu budu viska iki galo suvalgyti, galite savo zakiuka ir susirgdinti net.

Geriau ta likuti isnesti i lesykla lauki9niams pauksciams, jie maziau lepus yra.

nu su mano zakiuku irgi pradzioj lb sunku buwo, urzge, reke, ko tik nedareCha cha bet dbr jau ir is ranku ir is burnos maista imaLaimingas ir pati pasilenkia lupas nosi palieciaCha chaGirtas lb smagu, bet dar gaila nesileidzia palieciamaNiam niam tokie wat rezultatai praejus maziau negu metams nuo zakiuko atsiwezimo i namus, atsiwezem sausio7dCha chaCha cha

bet dbr kiek maciau kikoje zakai apie 4000lt kainuojaApakęsTaip ten jie kzkp megintuweli isauginti, kad greiciau prie zmogaus priprastuTaip

Rokai as gi nupirkau per alioreklama uz 800 lt kartu su narvu… o siandien ziurejau padave nauja skelbima kad Ara parduoda uz 5000Lt tai jei kas nori sio paukstuko paskubekit

Man negaila to maisto ismesti jeigu jis liko bet negalima pauksciui duoti tik tai ka megsta valgyti reikia ivairaus sveiko maisto. Nes mano papuga tik vienus zemes riesutus drauztu… o kitas mano paukstukas valgytu tik sudytas moliugu seklas…

4500Lt ir tipo akcija nuo 7000lt Vau!

Turiu zako papuga virsh metu laiko. pirkta buvo kikoje-visishkai laukine (tai suzinojau tik veliau, nes kikoje teige kad visos papugos ish veislynu…). Ar laukine papuga galima atskirti pagal zieda-jeigu atviras-pagauta laisveje, jeigu uzdaras-ish veislyno. Pagauta laisveje paukshti yra labai nelengva prisijaukinti, taciau mes pasiekem laabai geru rezultatu. Paukshtis ne tiktai kad valgo ish ranku, bet ir ant peties lipa ir kalba ir apskritai rankinis visishkai Šypsena Narvelio niekada neuzdarome-miega, zaidzia ir valgo ant savo shaku ant narvelio, o i narveli eina tik vandens atsigerti.
http://www.vikute.puslapiai.lt/ema_paukstukas%20014.jpg
http://www.vikute.puslapiai.lt/siutas%20016.jpg
Su maistu pradzioj buvo tragishkai…irgi nenorejo nieko ishkyrus saulegrazas ir rieshutus, taciau kai prisiskaiciau kiek baisiai kenkia tie dalykai paukshciu kepenims ir trumpina ju gyvenima-ishkart susirupinau mityba. duodu daug darzoviu,vaisiu, verdu spec. koshytes,kaip pvz. tokias:
http://www.vikute.puslapiai.lt/maistukas_big.jpg
ir kita., rieshutu i diena duodu nedaugiau kaip 1-2, saulegrazu kieki irgi riboju su protu Šypsena Del maudyniu, tai aishku reguliariai purshkiu vandeniu, ir maudynes dushe irgi pas mus buna-vasara dazniau, ziema reciau (shios papugos aisku jokiu budu su shampunai neplauna…tik vandenuku Šypsena )
Shaip labai daug ka galiu papasakoti-turiu dabar daug patirties ir nemazai ziniu apie zako auginima, maitinima ir tt., bet per 1-a karta aisku visko nepapasakosi Linksmybės taigi, jeigu kam kas idomu konkreciai ish zako Emos gyvenimo-klauskite Labas