Zajabys
labas as dar tik naujokas ka man reikia daryti jei noriu gauti mergini
mokykis gaudytis sistemoje
kas tas yra mergine?
na dar trūksta temos "kas tie perlai ir kam jie reikalingi?"
oooo,tu tikrai najokasbet pavaiksciok po forumus,gal kokia ir rasi,ar tau reikia dabar ir is karto?
Laukiniuz rašė:
kas tas yra mergine?
betgi tu ne naujokas,neturetum jau sito klausti.as tau atsakysiu klausimu:o ka pats darei kai buvai naujokas,a
Krolis rašė:
labas as dar tik naujokas ka man reikia daryti jei noriu gauti mergini
Nu bet rimtai ka reiskia gautio mergini?
decima rašė:
Laukiniuz rašė:
kas tas yra mergine?betgi tu ne naujokas,neturetum jau sito klausti.as tau atsakysiu klausimu:o ka pats darei kai buvai naujokas,a
niu naujokas ne naujokas, bet kas yra mergine, tai ir as nzn
decima matai ir daugiau nenaujoku nzn kas daikatas tas mergini
as kai naujokas buvau, tai dauuug anekdotu deliodavau i linksmybes kai paziuriu senose temose kai kokius komentarus tai vekt norisi
Laukiniuz rašė:
as kai naujokas buvau, tai dauuug anekdotu deliodavau i linksmybeskai paziuriu senose temose kai kokius komentarus tai vekt norisi
,gaudykis sistemoje, norejau pasakyti,kad lankykis forumuose,bendrauk,tai gal ir gausi ta mergini(turiu omeny ta naujoka).ta norejau pasakyti,bet ko gero per sunkiai pasakiau
Laukiniuz rašė:
as kai naujokas buvau, tai dauuug anekdotu deliodavau i linksmybeskai paziuriu senose temose kai kokius komentarus tai vekt norisi
blyn pirmai biski ne i tema atsakiau.as galvojau kad jus nesupratot mano pasakymo,gaudykis sistemoje, o pasirrodo kad nesupratot to naujoko pasakymo kad jam reikia mergini.tai va mergini reiskia mergina
Labas cia jums rase naujokas kuriam reikia merginos
nu va ko gi neberasot naujokui tai as klausiau kas zinot kaip galima greitai ir patogiai surast mergina sau
nueik i susipazinkime ir susirasi
Krolis rašė:
nu va ko gi neberasot naujokui tai as klausiau kas zinot kaip galima greitai ir patogiai surast mergina sau
ir apie ka gi tu nori pasneket?
noreciau paprasyti didelios paslaugos
ji butu tokia kad tu mane pasodintum i garbes sosta please
Krolis rašė:
noreciau paprasyti didelios paslaugos
ir…