zaisliukai
o kas čia šalia?
spekit
na gerai gerai paakysiu… nokia 6680
aš klausiu kas šalia nokios
zinau nu… iriver U10 (1GB) ir iriver U10 clix (2GB)
neblogas sitas iriver nes turi tuchscreena ir seip gan mazas
touchcreena? tu tuom garantuotas? ar tik siaip speji? siaip butu neblogai kad oukei papasakotum ir apie clix zadu pirkti, laimejau ipod video 30gb, ir taip atsidejo mano pirkimas to clix’o. Ka siulytum ?
kaip vaizdo kokybe clixo?
na nevadinciau “iRiver D-click system” touchscreenu…tiesiog 4 mygtukai isdestyti krastuose…spaudai ekrano krastus ir klixi …veikia ne nuo palietimo, o nuo paspaudimo…siaip geras dalykas U10…aisku turi minusu, bet juos kompensuoja dideli pliusai
vaizdas tai super…tik filmus ziurint siek tiek matosi lagas (15 fps), na bet ekranas nedidelis ir jo nepastebi praktiskai…kita zymiai didesne beda - garsas atsileika arba prasilenkia su vaizdu…nzn nuo ko tai priklauso…ar nuo vaizdo kokybes…tikriausiai konvertuojant isikraipo…tai lb erzina ziurint filma…pvz vakar ziurejau “Crank” (adrenalina)…kokybe iraso superine…bet va konvertavus pacios pirmos 10 min nesutapo vaizdas ir garsas…poto isilygino…viskas ciki…na nzn…gal mano pc per senas…ir biski nesukonvertuoja kaip reikiant…ta problema buvo ant 2 U10…ant U10 clix dar nebandziau…reix imest ir paziuret ta pati filma…ar velins ar ne…
,turiu irveri u10 :p.Tad viska apie ji zinau.Ne touch screenas.Clixas ir u10 biski skiriasi.Clixas greitesnis ir maziau bugovas,bei daugiau jam papildymu yra.Vot.Filmai dar puse velnio ziurimi,labai priklauso nuo originalios iraso kokybes.Vieni filmai vien kvadratais eina,kiti gi-labai neblogai(pvz benasio-kas tavo tetis arba wrong turn).Bent pas mane su garsu tvarkoj viskas,nei atsiliek nei pagreiteja.Muzikos kokybe puiki,patsaparaciukas visiem kelia tik geras emocija pamacius ir paciupinejus.Kas norit tai galit uzeit in mano dienorasti ir pamatyt ,kai ir kas do kam.Beje,cradleas labai geras dalykas.
na turejau 2 U10…abu su garso bedos…o U10 clix nesenai isigijo brolis…dar neistyriau…aisku clix geresnis…kitox biski meniu…nepersikrauna istraukus usb ir panasiai…
na va…imeciau ta pati filma i U10 ir i U10 clix…lygai toj pacioj vietoj atsilieka garsas nuo vaizdo…paleidau abu ta pacia sekunde…garsas aip pat atsilieka…vadiansi nuo konvertavimo priklauso…o ne nuo aparato…taigi mano pc nevksliskai sukonvertuoja…
Kiek kainuoja toks playeris?
beje,yra konverteris kur konvertuoja taip,kad nebutu jokio lago filmo,taciau kokybe gerokai suprasteja.Ir dar-turiu tubut vienintelis pasidares judanti backgroundo paveiksleli .Jei reikia ,tai galesiu numest linka
nitrodozer - butu malonu jei duotum ta linka. ir kox ten konverteris? ir kokiu buna ju.as tik zinau iriverter’i. juo ir naudojuos. o del kainos tai:bms.lt/?preke=26262
momupload.com/files/8526/iRiveru10.rar.html <----- stai sumeciau viska,su tuo konverteriu ten praktiskai ner ka zaist,nustatymai ten padaryti,bandyk,as tai tingiu ten aiskintis ar padaro ka,girdejau ,kad lyg ir pasinaikina stabdziai,bet suprasteja kokybe. Dar yra kazkoks BADAK konverteris ,bet nebandziau
dekui…na nzn man tas konverteris kazkaip lb jau nekokybiskai atkuria…beto garsas lagina vistiek…
brolis turi u10 512 mb. kietas mp3 player’is