Zaidziant zaidimus issijungia kompas, kokiu turit minciu
Sistemineplokste DFI PT880-AL Procesorius Intel celeron 2.6 ghz Video Daytona FX5200 128mb Ram PQI 256 DDR 400 Uztenka ir nelabai jau kruto zaidimo kad po penkiu minuciu issijungtu kompas. KOKIU MINCIU TURIT Temperaturos procesoriaus nematau nes turbut sitemine plokste tokia, kuri neturi to daviklio.
ten pas tave dirbtuvės ar ką?
tik zaidziant isijungia?
Perkaista.
Pas man irgi tokia chu…, kad kompas be priezasties persikrauna, kad ir visiskai nieko nedarant, viska isbandziau ir perinstaliuot OS, ir i garantini nesiau (padare tik tam kartui), o dabar vel tas pats, viena grazia diena mestelsiu as ta kompa svelniai i siena, gal atsiciuchins
Koks cooler’is?
rama prasitestuok, nepamenu is kur, gal is ms win centro parsisiunciau… cache ijunk per biosa, jei truksta operatyvines… ir fah isjunk
beje gerai butu kad cooleris bent jau 3000 rpm darytu, ir isjunk biose automatic shutdown by overheat 75 laipsniu… bet pas mane ir su sitais dalykais persikraudineja 3 min po pirmo ijungimo is ryto, po to visa diena ramu
2 opcijos arba draiveriai labai kreivi (atnaujink butinai) arba perkaista (ishvalyk cooleri ir ishsiurbk case’a )
Mano vienam pazystamui panasiai buvo. Zaidziant zaidimus kompas issijungdavo. Tai pas ji del to kaltas maitinimo blokas buvo. Ji pakeite, ir dabar viskas normaliai.
Panasiai, nesenai pradejau, tai dabar daug klausimu stojasi kuriuos reikia kaskaip nuleisti
Originalus Intel’inis
Man tai kai taip buvo, tai problemos baigesi kai idejau nauja procesoriu.
Aš tai pakeisčiau tą BOX’inį Intel’io cooler’į į kokį padoresnį, įmesčiau porą cooler’ių į case’ą, gal viskas susitvarkytų.
O kurioj vietoj tas case?
ten prie display properties adveanced
vaizdo korta uzkaista ,isvalik dulkias ir padarik erdves