Jau turbūt mėnesį siaučia žaidimų badas. Senų imti nesinori, o naujų nieko gero, išskyrus Hitman kurį perėjau per kelias valandas… Ką galite pasiųlyti pažaisti šiuo metu? Bent jau nuraminkite k, kad po menesio, bus kažkas geresnio?
jeigu daug zhaidimu turi ir nebera ka zhaist, tai ne badas
o depresija ar kazhkas tokio, kai suinstalini viena geima, isijungi, ir vel issinstalini . Siaip tai manau susirask koki viena gera zhaidima kuris tikrai traukia ir patinka ir loshk per interneta, ash tai pvz turiu viena toki ir ji karts nuo karto tik per interneta pazhaidzhiu jau ilgi metai ir man kolkas jis nezhada atsibost, svarbiausia kad butu su kuom zhaist,
dabar losiu SimCity 4 Deluxe, Morrowind, Heroes of Might and Magic 3 SOD(taip tai klasika, o klasika gyvuoja amzinai). Dar Lock On: Modern Air Combat, Americas Army. Kai atsivelka kokie draugeliai tai UEFA Euro 2004 arba NBA Live 2004 sumetam.
p.s. keikvienas save laikantis megstanchiu RPG turi buti zhaides tokius zhaidimus kaip Fallout 2 (gali daryt ka nori, kad ir pasirinkti boksininko karjera) arba Gothic I-II dalis,taip pat Morrowind
Simcity 4 Deluxe, Morrowind(jei neziurim i main siuzeta), Americas Army ir galima sakyt Lock On: Modern Air Combat neturi pabaigos, tad tu APSIMELAVAI nerealiai
Morrowindas turi
Americas Army man nepatiko
Sim City mazhai zhaidei jei sakai kad neturi pabaigos
Lock on buvo install ir uninstall nes nepatiko
Tai tipo ir tu chia apsimelavai ar kaip?
neturi pabaigos, pabaiga tik turi pagrindinis siuzetas, bet po jo negauni uzraso THE END. Simcity 4 turi pabaiga??? nu cia durnesnio dalyko nesu girdejes. O jei “istryniai” ar “nepatiko” geimas, tai dar nereiskia, kad tu ji PEREJEI
Paskelbkim KingPin’pa šventuoju bitės+ TipuTap’u Jis matai skaito walkatrought’us nete ir parų trukmės žaidimus per kelias valandas sutriauškina, o paskui ateina badas… Linijinio siužeto megėjas. Oi negaliu nesijuokt aš iš TipuTap’o