Z3

Z3

ka manot apie toki modeli,ar tinka eksplotuot ji kiekviena diena ar tik vasara ir seip kaip masina gal yra teke kam vaziuot ? Nekaltas

kozhnai diena manychiau raudonas pasatas geriau butu Cha cha

nepiizdavok taip Cha cha

man sitie kabriai nelabai kaip atrodo, su paprastu stogu geriau atrodo…

Na teko pralekti su 1.9 mataru 140 Ag…aisku, gal kiek ir mazokia, bet liudna irgi nera Šypsena kas del vietos, tai kas per 190 cm ugio, tai jau siek tiek blogiau Nekaltas, bet siaip this car is usable for every day Šypsenakad ir ziema…

Draugas jau trecia ziema turi Z3, ne kabrika, tai neeksploatuoja ziema, ziemai trecia golfa turi Šypsena

manau su 2.8 varikliu jis turetu gan smagus jo svoris tai ner didelis. Nekaltas

kazhkada tokio norejau… tetis anksciau vazhinejo bishkeli taj sake kietas labaj Nekaltas … bet manau man tajp neatrodytu visgi kam ko rejk… Šypsena

as taip ir galvoju kad ji bus kietoka nes visos tokio stiliaus masinos gan kietos Nekaltas

manau MB slk tikraj konfortishkesnis Šypsena

Mano mociute kaime po purvynus su tokiu varineja ir ziema, ir vasara, bet nesiskundzia. Cha cha

taj mochiutes greichiau 15 mishkuose nespaudzhia Cha cha

Grazwis: jei neturi ka parasyt is viso nerasyk. Eik i blevyzgas ten ir rasinek nesamones

na respect 2,8 keleta kartu kapojomes… mieste kazko ispudingo neparode… o drage rezultatas 2:2 Cha cha

kazin kiek sveria Z3 Nekaltas

Keturiu cil. apie 1170 kg, sesiu virs 1200 kg…kietumas labai netgi normalus, del to ir i posukius uztikrinciau ieina, o siaip taip 2.8 tai per akis, nes 0-100 per 7 sek…

tai tada Z3 M turetu 100 daryt per kokes 5 sek Nekaltas

ratai geri, bet pati mashina tai tokia jurta primena Cha chachia yra MANO nuomone…

ratukai tokie ne mazhi Cha cha jau arkas ciuju liecia Cha cha