Yra turbinistu,
ar autopingvinai? tik liezuviais pamalt? turi kas variantu del turbinos remontinio komplekto, ar ait man gydytis?
tu geriau dar ka papasakok apie ‘kumstelines’ dezes laikyma ties 24h ar tau atvaryt auto, kurioj tokia deze stovi ir laiko bene virs metu visokiuose draguose, streetuose ir pan
duok, ubags man, pajunginesiu, po pusvalandzio ant kaliaskes issivilksi nx aisi dilde pirkt ir kuloku peluot
sparniukai kaip “nauji” tie, nuluzineje, tai “ant” oro isiurbimo stovi??
ei, gluboki, ty mne negovori kuda idti, ja tebe nskazu sto delat
iki nauju jiem, kaip iki menulio su irkline valtim
idejau kabutes apie tuos nuskilinejusius cia kalbejau. tai jie ant isiurbimo, ar ismetimo?
asis su nenuimama sparnuote, vadinamoji turbinos, yra ismetimo puseje, aliumine, didesnioji sparnuote, vadinama kompresoriaus, stovi isiurbimo puseje
ubags, gal jamk paprastai ir prisipazink : kumsteline deze naudojama sporte ir visiskai netinka iprastinems eismo salygoms, o elgtis su ja reikia kaip su kiausino lukstu- bus panasiau i tiesa
isiurbimo taip suluzo?? tai biski i cilindrus tada pateko dalelyciu nuo ko gali taip isbyret, nesuprantu, isiurbime…
nuo amziaus nebent
? kokia auto?
filtra burtiniks pamirso uzdet
taip ivyksta nuo vieno vieninteleio uzgesinimo, si turbina nuo BMW 320d 2004m 110kw, pakeista pries tris metus, taip ir gulejo, turbinu keitimui ir isiurbimo trakto valymui yra sava metodika, rida tada buvo 98tkm, primeciau, kad turiu nebloga zaliava atgaivinimui, tai ir uzklausiau daliu
mixed, apsigraibyk, gal miegi
na, man ner apie ka prisipazint, nes pasaku as nelabai seku gi burtinYks ivardino, kad tai deze 24val
maziau pasaku
p.s o norint ka sugadint specialiai, uztenka ir keliu sec kartais
tai va, nereikia, pasaku, kad su kumsteline po miesta o 24, ar 26 ar kelios sekundes- ne esme, esme ta, kad ne iprastinems eismo salygoms
o kur as sakiau, kad iprastinem eismo salygom ana skirta? Man kablys ties 24h buva, bei su tuom suristos mintys
nuo vieno uzgesinimo? kaip reikejo uzgesint masina, kad nutrupetu sparneliai?