Yra klausimas del autoriniu teisiu
Jei ash dedu linkus i savo weba bet ne dainas ir parashau kad shitas dainas paklausius butina pirkti cd ar ash pazheidzhiu istatyma ar gali mane parishti ? Kaip baigesi tiem vaikinukam ish music.lt?Kiek zhinau niekaip nieko jiem nebuvo…
Ce panasiai skamba kaip skelbimas "Pasiimkit sury, suvalgykit bet nepamrishkit poto nueit is susmoket" )
Na tai jo pavadint tai reikia ))) tipo va koks ash geras jum dar padedu kad jusu albumus pirktu
)))
Pagal LR autoriu ir gretutiniu teisiu istatyma, nusipirkes teisetu budu padaryta kopija (pvz CD is muzikos bombos) gali pasidaryti viena kopija bet tik asmeniniam ar seimos nariu naudojimui.
Talpinimas internete jau pazeidzia gretutiniu teisiu turetoju turtines teises i gretutiniu teisiu objekta (fonogramos atgaminimas bei platinimas), todel yra draudziamas ir pazeidzia tiek istatyme, tiek Berno ir Romos konvencijose nustatytas normas.
Platinimui internete reikalingas leidimas is gretutiniu teisiu subjekto (leidejo, kolektyvinio administravimo institucijos ar kito gretutiniu teisiu turetojo), visais kitais atvejais platinimas laikomas pazeidzianciu auksciau nurodytas teisines normas.
Na ash ju netalpinu ash tik duodu linkus i serverius kurie ne mano ir yra rusijoj vokietijoj usa…Bet ne lietuvoj
Galima inkriminuoti dalyvavima platinant neteisetu butu atgamintas kopijas, taciau mazai tiketina, kad kas nors ta darys.
Lietuvishku dainu ten nera
Be to ash skatinu pirkti ju albumus ))))))
skatinimu to tikrai nepavadinciau - neteiseta veikla ir tiek
Jeigu nuoroda į mp3 neteisėta, tai neteisėtas visas nuorodų mechanizmas, neteisėtas google, neteisėta nuoroda http://www.delfi.lt
Nuoroda tai tik informacija, o ne pats kūrinys. Kaip tą informaciją panaudoti tai jau tavo reikalas.
P.S. iš music.lt tai jie dėjo nuorodas į originalias svetaines, kuriose legaliai buvo galima atsisiųsti dainas, kodėl parišo? Neturėjo pinigų kiek turi paxas, dėl to ir nepasisekė.
Juk dėl to, kad aš čia parašysiu, kad Gariūnuose galima nusipirkti papigiai Mango albumą man neiškels bylos dėl Mango albumo platinimo - juk aš pateikiau tik informaciją, o ne patį albumą.
O tu gal tel.knygoj susirask sita autoriniu teisiu gynybos tel.nr. Ir paklausk!
lietuvoj tave nusives į "kambarėlį", kur su tavim "pakalbės" ir viskas bus baigta: sėsi už žmogžudystę ar už kokį nepilnametės išprievartavimą, priklausomai kiek priešinsies. čia lietuva, čia lietūs lyja.
KAm rupi tie istatymai?
Tinkle 100 tukstanciu panashiu puslapiu ir nieks nieko.