(y)

(y)

Geraisunesioju sitas Cha cha Taip (2.7 bt)

grazi foto, issisaugosiu sita Gerai

ner kalbu del to Mirkt

stebuklas nemasina Juokiasi

jaučiu, koks nors komplexuotas litofcas…

vaikinas-kad i kompleksuota man labiau jau tu panasus Cha cha

RM> 1000lt ir tas 2,7bt nesioja tave kaip nori Mirkt

qrmis-bet tokie komentarai 1000lt ir tas 2.7 nesioja,tai nei daug ,nei mazai JUOKINGI Cha cha Mirkttai gal ir man tada samata daryt Juokiasi

greicio varikli isidek ir Ufff

tokie “sunesioju sitas (2.7 bt)” komentarai ne maziau juokingi MirktP.S. kokia tu samata padarysi? ka tu su 1000lt savo atmosferkiai padarysi? Cha cha

foto grazi, bet numerio uzdengimas viska gadina Blogai

Qrmis-cia jau pradedi vartytis,bet zinok,nelabai sekmingai Cha chanu tai jei du standartai ir vienas kazkuris pranasesnis,tai kas tau cia juokingo,man tokie pasisakymai kaip isidesiu cipa ir duosiu kruopu,ar turbo kita ir tt Ufff Šypsena,tai jei jau pradedi apie investicijas kalbet tai kodel apsiribot tik varganais 1000 lt,m? Skaitau Idėja Nekaltas,tai gal pradedam ket arklius vienai ir kitai padoriai,paziuresim kieno pusej bus pranasumas Cha cha

RM> viska as sakau sekmingai Mirkt4,2 moki 5000e uz 2,7 moki 4000e… jei masina perki del durimo (tariamo), prie 4000e + 300e ir duri ta 4,2 uz 5000e visom prasmem Mirktkapish apie ka ash? Šypsenao kad standarta duri, tai net nesiginciju ŠypsenaO jei kalbam apie investicijas, tai daryk ka tu nori, kol sraiges neuzkabinsi, lygiom investicijom 2,7 tures pranasuma Mirkt

nu uz 5000 eur,pasimsi nebent dar senesne 4.2 kokiu 99m Mirkt ,o 2.7 amerika 01 gali jamt jau uz kokia 15klt,kainu skirtumas yra tarp ju nemazas saliginai Labasnu mano nuomone tokia del tu durimu,jei kalbama apie standartus tai apie tai ir sneket reikia,o ne apie galios kelima ir tada durima,tai jei jau toks ale gudrus,tai net nereikia investuot 1000lt i ta 2.7,imk kokia auto su arkliais uz 10klt ir dvigubai pigiau busi atp1ses ta 4.2,nu plet Cha cha

RM> nekapish vadinas ka norejau pasakyt Šypsenajei galvoji apie durima (o gal net netik) nera prasmes pirkt 4,2… todel, kad automobilis yra brangesnis nei 2,7, islaikymas turbut irgi brangesnis… jei reikia performanco dametus 300e, performanca turi geresni nei 4,2 Šypsenacia toks pat pointas, kaip ir: 407 1,6HDi tarkim kaina 60k lt (80kw) 407 2,0HDi kaina 70k lt (103kw) perki 407 1,6HDi meti 1000lt, turi 100kw, o likusius 9000lt isleidi kelionei i japonija Mirkt

draugelis tokia pajame 2000m 15.5lt . galvojo ai dujas isidesiu, kad nelabai kas nori kist nagus pri to audeko det dujas Cha charm ritmai pucia 4.2 sita 2.7bt?

civicas-jo

civicas> tai paziurek i tech duomenis ir matysi kad pucia Mirkt

Jeigu mechaninis 2.7, tai simta 0.1s greiciau renka uz 4.2 Šypsena.