(y)
sunesioju sitas
(2.7 bt)
grazi foto, issisaugosiu sita
ner kalbu del to
stebuklas nemasina
jaučiu, koks nors komplexuotas litofcas…
vaikinas-kad i kompleksuota man labiau jau tu panasus
RM> 1000lt ir tas 2,7bt nesioja tave kaip nori
qrmis-bet tokie komentarai 1000lt ir tas 2.7 nesioja,tai nei daug ,nei mazai JUOKINGI
tai gal ir man tada samata daryt
greicio varikli isidek ir
tokie “sunesioju sitas (2.7 bt)” komentarai ne maziau juokingi P.S. kokia tu samata padarysi? ka tu su 1000lt savo atmosferkiai padarysi?
foto grazi, bet numerio uzdengimas viska gadina
Qrmis-cia jau pradedi vartytis,bet zinok,nelabai sekmingai nu tai jei du standartai ir vienas kazkuris pranasesnis,tai kas tau cia juokingo,man tokie pasisakymai kaip isidesiu cipa ir duosiu kruopu,ar turbo kita ir tt
,tai jei jau pradedi apie investicijas kalbet tai kodel apsiribot tik varganais 1000 lt,m?
,tai gal pradedam ket arklius vienai ir kitai padoriai,paziuresim kieno pusej bus pranasumas
RM> viska as sakau sekmingai 4,2 moki 5000e uz 2,7 moki 4000e… jei masina perki del durimo (tariamo), prie 4000e + 300e ir duri ta 4,2 uz 5000e visom prasmem
kapish apie ka ash?
o kad standarta duri, tai net nesiginciju
O jei kalbam apie investicijas, tai daryk ka tu nori, kol sraiges neuzkabinsi, lygiom investicijom 2,7 tures pranasuma
nu uz 5000 eur,pasimsi nebent dar senesne 4.2 kokiu 99m ,o 2.7 amerika 01 gali jamt jau uz kokia 15klt,kainu skirtumas yra tarp ju nemazas saliginai
nu mano nuomone tokia del tu durimu,jei kalbama apie standartus tai apie tai ir sneket reikia,o ne apie galios kelima ir tada durima,tai jei jau toks ale gudrus,tai net nereikia investuot 1000lt i ta 2.7,imk kokia auto su arkliais uz 10klt ir dvigubai pigiau busi atp1ses ta 4.2,nu plet
RM> nekapish vadinas ka norejau pasakyt jei galvoji apie durima (o gal net netik) nera prasmes pirkt 4,2… todel, kad automobilis yra brangesnis nei 2,7, islaikymas turbut irgi brangesnis… jei reikia performanco dametus 300e, performanca turi geresni nei 4,2
cia toks pat pointas, kaip ir: 407 1,6HDi tarkim kaina 60k lt (80kw) 407 2,0HDi kaina 70k lt (103kw) perki 407 1,6HDi meti 1000lt, turi 100kw, o likusius 9000lt isleidi kelionei i japonija
draugelis tokia pajame 2000m 15.5lt . galvojo ai dujas isidesiu, kad nelabai kas nori kist nagus pri to audeko det dujas rm ritmai pucia 4.2 sita 2.7bt?
civicas-jo
civicas> tai paziurek i tech duomenis ir matysi kad pucia
Jeigu mechaninis 2.7, tai simta 0.1s greiciau renka uz 4.2 .