Y-prasau

Y-prasau

aciu,sesk 8 (nes biski i sonus meto) ŠypsenaBet siaip jau pavelavavai kokius 3 metus, dabar jau nieko tuom nenustebinsi Mirkt

eksperte tu eksperte

pats idomu ar nors kart buvai priekini rata atkeles nuo zemes

casperi vel perdozavai alkoholio? greit i mokykla reikes eiti, rugsejis laukia

Cha cha

kaip visada Y - savam stiliuje Mirkt

har har har Cha cha

nunu tevai;] gal jau metas sugalvot kazka naujo?

Cha cha Cha cha Cha cha rugsejis ateina Cha cha

casper> man atrodo, kada baigsi mokykla, baigsis ir sitos kalbos Šypsena

sim0nyIe> man atrodo kai bakalavra turesi, tai busi abubenna dzevchina Cha cha savotishkai Šypsenanevaziuok ant vaiduoklio! Juokiasi

simonyte: leisk paklaust kokios kalbos? Mirkt “moksleiviskos” ? Cha cha nereikia tik pult i krastutinumus atsikirtinejant,kalba ejo ne apie mane ar mano mokykla

Neblogai !!! !!! !!! !!! !!!

grazu

Davai cia susimuskit kas apie ka kalbat Cha cha Juokingi jus truputi, na bet nieko viskas ciki

jo ir kartais visai neblogai buna pagalvot ka rasai pries pzdelinant

Jooo, ziuriu paskutiniu metu daug cia pas mus tokiu atsiranda, kurie pritruke argumentu nesamones pradeda rasinet Pavargęs…Duok dieve, kad daugiau mokyklinuku turetu tokia galva kaip casper…Pats Y puikiai zinai, kad jis ne pagal savo amziu gyvena ir jau seniai perkope 17-mecio protavimo lygi, taigi pasilaikyk tokius komentarus sau… O nuotrauka irgi grazi ir niex cia nesistengia demonstruot savo krutumo, tuo labiau pikciukas…

Supratai Y!!! Šypsena

Manau suprato Liežuvis… Taip taip,visi zinokit,kad pikciukas nerealus berniukias Laimingas Cha cha