XXI amziaus profesija

XXI amziaus profesija

Kokia Jusu nuomone, turetu buti XXI amziaus profesija?

nugi kiekvienam savo, bet gal koks IT specialistas,

Kaip manote, ar turejimas savo e-parduotuves, kurioje butu prekiaujama vien tiktais isskirtine produkcija, kuri yra reikalinga kiekvienam zmogui, tarkim Sveikatos, Grozio prieziuros priemones, plius pardavimas e-parduotuviu, galbut tai ir yra viskas ko reiketu zmogui gyvenanciam XXI amziuje, kad galetu buti LAIMINGAS??? Kaip pavyzdy noreciau pateikti Jums viena interneto svetaine gloryon.com prasau apziurekite ja ir pateikite savo nuomone!

nesamoningas klausimas, visos profesijos reikalongos, o reikalingiausi dabar statybininkai Šypsena

Nu kolkas gal, bet nuo kokio XXI amziaus vidurio statybininkus pakeis robotai-statybininkai, nes juk jiems nereikes moketi atlyginimo, duoti valgyti ir t.t. o dirbs kaip stipriausi statybininkai-zmones!

fantaziorka Juokiasi

ldb.lt/ldb_site/index.aspx/lt/prognoze/metine_prognoze/?men u_id=54 …gal cia rasi atskyma…i klausima… ???… …is tiesu butu idomu suzinoti…ar ta XXI a profesija tu vertini paga tai, kad yra paruosta/dirba vienokios specialybes zmogu, ar pagal tai, kiek yra bedarbiu…nes tam tikros profesijos specialist jau perpildyta… ???… …ir ar mes kalbame apie LT… ???

paziuresim kaip kalbesi po kokia 50-70 metu Šypsena

na automobiliu pramoneje tai robotai jau surinkineja senai masiniukus, aisku ne be zmogaus pagelbos, tai gal ateityje ir namus statis, ir visa kita daris, tai ir isplaukia is to kad viskas vystosi i elektronika, kompiuterizavima, kad ir tos pacios e-parduotuves, e-bankai ir t.t tokios paslaugos kurios seniau buvo neprieinamos sedint namie, sendien jau prieinamos, bet tai nereiskia kad nebereikia pardaveju, bankininku ir panasiai. Tai va elektroniniu paslaugu sektorius auga, vis daugiau reikia zmoniu kurie ismanytu tas XXi amziaus stebuklus, tai manau ir naujovisku Šypsena elektriku reikes daugiausia, bet aisku dabar prikeps ju nezmoniskais kiekiais tai paskui tik darbo birzos duris ir varstys Šypsena o seip manau jei esi savo srities specialistas, ismanai tai ka darai, dar retkarciais pamastai ir neleidi savo smegenim apkerpeti tai darba rasi ir turesi, kad ir taspats statybininkas, zinai kokia ju paklausa yra, jei esi geras o ne bomzakas mokantis plytas kreivai deliot Šypsena

ATSAKYMAI: 1.

visi cia noret sedet namie, dirbti tai kas jiems patinka ir dar uzdirbti tiek kad gyventi be rupesciu bent jau materialiniu. nu aisku gali turet ta e-parduotuve, bet manai cia nereikes dirbti, tu ja sukursi ir tik ziuresi kaip i tavo saskaita bapkes plaukia? hmm. visi atidarytumem tokius e-lariokus Juokiasi

Tai kad jos sukurti nereikia !!! Ja jau sukurta duota Tarptautinis InterTinklinis Holdingas GLORYON !!!

after 50-70years I will be dead Juokiasi Juokiasi Juokiasi…beda taka niezyva ze wcale mnie to nieciekavi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

tik dvi matau perspektyvias: ukininko ir IT specialisto Kietas

XX amžiaus sritis buvo IT, XXI bus biotechnlogijos. Taip

XXI amziaus profesija - Project - Entropia zaidejo statusas, nes juk zaidziant sy zaidima galima uzsidirbti realiu pinigu.

klausyk, Gloryon, baik spamint cia apie savo paikus zaidimus - ir kodel moderatoriai leidzia reklamuotis?

atleiskit, cia visai ne paiki zaidimai, jei geriau smulkiau paskaitinetumet tai yra tikriausiai vienintelis zaidimas, kuriame galima uzsidirbti tikru pinigu, zinoma jei zaisi ir galwosi su galva. Tarptautine kompanija MindArk registruota Svedijoje kury sy zaidima 7 metus, ir jiems tai kainawo apie 7 mlrd. doleriu, nors del sumos tiksliai nezinau. Bet cia sia tema uzvedziau apie busimaja XXI amziaus profesija, o zaisdami sy zaidima, zmones taip pat gali uzsidirbti pinigu, tai kodel gi zaidimas siame projekte, negaletu pretenduoti ir y naujausia kaip tipo zaideju profesija, kuri manau XXI amziuje butu gan labai populiari ir praktiska. Smulkesne info apie sy projekta galite paskaityti cia: project-entropia.com ir dar paskutines BBC naujienas apie sy projekta galite rasti cia: news.bbc.co.uk/1/hi/technology/4104731.stm juk negalima sakyti, kad tik darbai kuriuos gaunate darbuovietese galetu pretenduoti y XXI amziaus profesija, nors zaidimas tai yra irgi taip pat realus zmogaus veikimas, galima sakyti, kad darbas, jei is to yra gaunami realus pinigai.

as manau konsultantai soc.sferoje.