XP vs Vista

XP vs Vista

Naudoju XP ir galvoju ar verta upgreidintis i VISTA ? Ar tai tik butu galvos skausmas ir geriau palaukti kol VISTA sustabiles, apsitrins, isheis upgreidai ir pan ?

Bet jau savo kompo duomenis aprašykite.
O šiaip pasižaidimui verta, bet jei kompas reikalingas darbui kasdien, tai geriau nerizikuoti, nes išlys milijonas ir viena smulkmena visokių "nedadielkų". Laukti.

palauk sp1

Naudoju windows vista business , ir office 2007 (offico trialas kolkas , reikes nupirkti) , tai vieninteliai nesklandumai po XP , mano atveju kad neina zaidimai. Vista sukasi greitai , jokio kompo stabdymo nejauciu, ramu ryja apie 400mb , bet manau cia nera daug. Skirtumu ya ir daugiau bet man jie nera svarbus.

gal pasiulyk sp2 palaukt… lyg jis to sp1 negaletu isirasyt upgreidinant

Jei kompas geras tai aišku verta įsimesti Vista. Bet juk dar reikia palaukti sausio pabaigos + laikas kol nulauš, kad stabiliai veiktų Cha cha

Aha. O Geitsas kažkada žadėjo, kad 640kb visiems užteks… O jei rimtai, 400 mb opercijų sistemai?.. Nu nžn… Nekožna sunkiasvorė programa tiek suvalgo… Ir kas blogiausia tu Vistos pliusų netiek jau ir daug lyginant su XP. Dar net trūkumų daugiau…

užparinti nori? tai pažiūrėk ko vertas xp be sp1, arba prisimimk w2k…

nu vistiek tu juokdarys… o gal man xp sp2 nenaudot, o palaukt sp3?

Kaip sakoma juokiasi tas kas juokias paskutinis… Šypsena Jei labai nori sėdėt bugynėje tai ir sėdėk, niekas tau nedraudžia. Galėsi padėti MS greičiau išleisti VISTA SP1 maigydamas “Send Error Report”. Cha cha

Luktelėti iki pavasario turbūt būtų protingiausia kol pasirodys pirmi atnaujinimai, bet pagalvojus beta versija labai ilgai buvo testuojama jau ir paprastų vartotojų.

atsimeni win98 ir win98se? aj nu karočė… nori pasijuokdariauti? eik arba į blevyzgas arba į pm…

na pas mane 1024 MB RAM. puse ju ikist i OS atrodo nelogiska kazkaip… bet vistiek ateitis priklauso vishtai Cha cha

atjunk aero ir viskas bus Gerai

tai kas dar lieka tuomet is vistos?

Na kaip tau atrodo? Lieka Višta be plunksnų Vau!

o tai SP1 viska istaisys? cia aleksionas megsta lygint, tai pvz winxp SP2 istaise labai daug SP1 klaidu…

Tau Aleksionas rašė, kad į PM užsuktum pafleiminti

Gaunasi, kad MS sukūrė kosminį laivą skridimui į žemyną, kurio dar nėra, bet turėtų greitai pasirodyti.
Įdomu kaip ant Vista su senesnėmis programomis, ar jos visos veiks Nekaltas