Xp ir trinimas
Kodel Xp kartais neleidzia istrinti didesniu failu (pvz filmu ~700mb). paprasciausiai meta lentele kad "sita faila naudoja kita programa arba kitas uzeris" nors pc sukasi tik ant vieno uzerio a ta faila jokia kita progse nenaudoja
uzdek ta faila ant plaerio ar dar kokio programos kuiris jam skirtas,paskui uzdaryk ji ir tada bandyk trinti pas mane kartais tas pats pasitaiko kai trinu kinus.
tai yra wmp9 bugas, jei ji turi (filma) isimetes i jo playlista, tada tau jo neleis ishtrint. Tau reik atsidaryt wmp9 ir ishmest ish playlisto, poto jau galesi ishtrint normaliai
Jo man tai yra kita problema su .doc failais. Win98 visus normaliai skaite, o Xp kai kuriu , ypac ilgesniu ir su liet raidem , neskaito isvis. Meta read errorus visokius
Pas tave gal kalba unikodui parinkta Russian?
Kada žmonės baigs failų pavadinimus su Lt raidėmis rašyti? Ir taip aišku, kad tokie failai kitur neatsidarys. O sprendimas toks:
eini į Command prompt ir renamini pavadinimą į tokį, kuriame nėra Lt raidžių.
nepadeda tas pasalinimas playlisto. Beja as ant Xp naudoju wmp 6.4 labiau jis man patinka
Kai trinu su Shift+Del ir man neleidzia, pabandau pirmiausia ismesti i siuksledeze. Kartais padeda.
pabandyk is command prompto kartais padeda o jei ne tai gali pabandyt is safe mode irgi kartais padeda
Is safe-modo nebandziau trinti bet daugiau niekas nepadeda. Vakar net mazu filmuku netryne. Nu rupuzes tie Xp
Ar nezinai, kad XP nedadirbti?
bet dar vienas dalykas, Xp suinstalinti ant NTFS ir jei avi failas NTFS diske viskas ok ji gali istrinti, taciau jei jis snt Fat32 tada jau sudz, netrina
Yra dar vienas "pointas" - jei failas atidarytas su "trecios salies" programa (ne su "Windows Exploer", o pvz. "Windows Commander" ) XP tai detectina ir neduoda ismest to failo. Jei tu ji atsidarysi su WinExploer tada viskas bus OK, - galesi ta faila istrint be problemu.
P.S. Gerai nepamenu, bet ant XP yra toks navarotas, gali pasirinkt arba XP tikrina failu priklausomybem, arba leidzia istrint netikrindama (tipo kaip 98)
Vakar valanda knisausi su visokiais setingais ir nieko gero. Svarbiausiai as retai naudoju kitas programas nei win explorer, o filmai tik ikopinami(daznaiusiai net ant kito Pc su kitais win) perziurimi ir viskas. Taciau ju po to trinti negaliu. Jei is tv tunerio nukapturinu ir issaugoju irgis tas pats-trinti neleidzia. Ir cia problema su avi failais. Bandziau is safe-modo taciau nepadejo. Dabar vis turiu pakrauti Win98 kad pratrinti failus
o gal tiesiog užtektų perkrauti kompiuterį? :]]]] Jei filmus žiūri su media player programa, gali būti, kad ji visiškai neužsidaro. Dėl visa ko gali pažiūrėti spausdamas Ctrl+Alt+Del ir peržiūrėdamas procesų sąrašą. Ten pat tą procesą galima ir išjungti. Beje, gana patogi programa yra sasami2k. Korėjiečių gaminys :] http://www.sasami2k.com . Gal patiks… nors ir klaidų dar turi :]
Nepadeda pc perkrovimas, a kaip trinu tai Wmp neveikia
indomiai ten pas tave…na būdavo tokių bajerių, kad negali ištrint, bet ne tiek, kad perkrovus neitų… gal kokią windows’u beta versiją naudoji…
o tai is command prompto bandei trinti?
is comando taip pat netrina, a XP final dar ir biskeli paupdeitinta