xp ir servis pach 2

xp ir servis pach 2

Rasau service pack ir meta erora,kad windows kodas incorect ir kazka panasaus.

pas mane tas pats taij chia del to kad nelegali versija… joke shiaip nzn del ko bet nesigilinu neinstaliuoj taij ir nereikia Juokiasi

Reikia paprashiauciai pakeist Windows ID ir tada bus galima instaliuot SP. Kaip tai padaryti: labmice.techtarget.com/windowsxp/articles/changeID.htm Sekmes Labas

O kam reik to sp2? As instalinau, tai poto dar prireike atnaujinimu atsisiust keliasdesimt

Prireike? Šypsena O be SP2 *.windowsupdate.microsoft.com/ nebuvo atnaujinimu?

Ar tikrai prireike? Man instaliavus neberode nei vieno rekomenduojamo update, matyt visi buvo sukisti i paka.

As kai instalinau tai kokia savaite nieko nereikejo, bet paskui 4 update teko atsiust ir fsio Šypsena Daugiau nezinau,nes pas mane win daugiau kaip 2 savaite neuzsilaiko Šypsena

Panasiai kaip ir pas mane Šypsena Kartais istempiu ir menesi Cha cha

Nu nzn, SP2 geras dalykas, sunkiau kimba visokie sudai, bet norint ji suinstaliuoti reikia Windows CD key pakeisti, tada viskas bus OK!

O i koky cd key keisti.Nes dariau viska pagal tuos nurodymus ir vistiek ta paty eror meta.Kas tikrai jau padarete kad veiktu padekit mums.

Some corporate keys: CX7DD-4GX4Y-BTTR4-H88Y7-GQPWQ (works) XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M (works)

Labai dekui su sitai key viskas normaliai veikia Šypsena

O kas yra XP servis pach 2???. Čia kažkoks pribumbasas XP langinėms? Galvojau, dėdė Bilas išleido XP Service Pack 2, visada instaliuodavau WinXP su integruotu SP2, o dabar naują kažkokį pribumbasą išgirdau IT klube - servis pach 2. Čia turbūt kažkaip labai krūtai už pačina langinių servisus (galbūt kvadratu, kanangi 2)? Paaiškinkit man durnam…

Turbut nemus tai suprasti, bet panasu kad Dadas tikrai zino Cha cha

Nu nepykit blin Šypsena.Per skubejima ne taip parasiau tai dabar baisus sokas jums Šypsena

Zinok tu turi galimybe tai istaisyti Šypsena

Po servis pacho instaliavimo tokia galimybe dingo…