Xmas Slam: Ingrid, De Javu, Liquido
Ka manot apie tai?Ar kas nors varys i si koncerteli
Kuris vyks gruodzio 28 Kaune 18h ir Vilniuje 21h
Man tai asmeniskai Ingrid, De Javu ir Liquido patinka dainos.Bet gaila nors ir labai noreciau nepavysk nukeliauti.
Is kur tokios zinios?kazka busiu praleides
neteko girdet apie toki koncerta…
Na man irgi neteko girdeti, bet jeigu eiciau tai tik nebent del De Javu nors ir tas POP’sa varo, bet biski geresni
Kox turi but koncertas, jej kaune jis prasideda 18 o vilniuje 21h … ka spes kaune? padainuot po viena, na geriausiu atveju po du gabalus ir ismint i vilniu? juk kelionej bus tarkim ~1h (prisiminkim kad tarp 18 ir 21 yra trys valandos) o kur dar visi pasiruosimai? juk nebus taip kad iskart atvazeve soka an scenos…
tai kaune reiskia bus ju tik pasirodymas (tikraja to zodzio prasme)… iseis i scena, apsisuks ir isvaziuos i vln
Kaip tai is kur tokios zinios! Reikia dazniau dometis renginiaisir neissokines akys ant kaktos
Jau kaip trecia savaite eina reklamos per radija ir televizija apie si koncerta.
O jus pasirodo tikrai nepastebit kas vyks
Jei tureciau galimybe, tai tikrai varyciau. tuk butu geriau, kad tos mergeles is prancuzijos nebutu :
o ash zinau apie shita koncerta
ir eisiu turbut, nes visdelto liquido yra liquido
Nu va nors vienas atsirado zinantis apie tai
Niu cia jau idomiau
Tai kas nors varysit ar
[quote]uogele rašė:
Ka manot apie tai?Ar kas nors varys i si koncerteli
Kuris vyks gruodzio 28 Kaune 18h ir Vilniuje 21h
[/quote]
Mąstant logiškai, šis Slam, kaip ir ankstesnysis, turėtų žnegtelėti veidu į purvą. Žiūrimkąturim: intervalas tarp koncertų 3 valandos, o vien įveikti atstumui tarp salių, kuriose vyks pasirodymai, dabartinėmis oro sąlygomis reiktų mažiausiai 1,5 valandos. Likusias 1,5 padalinam iš 3. Gaunasi ~ po pusvalandį. Laiko užtenka maždaug pasiderinti aparatūrą, pasakyti "Gūd yvning Estonija" ir, pasistaipius po sceną su "Kur jūsų rankos/Mes žvaigždės" intonacijomis, mauti leisti laiko į gayclubą.
Nenoriu būti niurzgliu, bet man šie koncertai užneša į bandymą per šventes paxalturinti bananų respublikoj.
nevarysiu nuobodu
Mąstant logiškai, šis Slam, kaip ir ankstesnysis, turėtų žnegtelėti veidu į purvą. Žiūrimkąturim: intervalas tarp koncertų 3 valandos, o vien įveikti atstumui tarp salių, kuriose vyks pasirodymai, dabartinėmis oro sąlygomis reiktų mažiausiai 1,5 valandos. Likusias 1,5 padalinam iš 3. Gaunasi ~ po pusvalandį. Laiko užtenka maždaug pasiderinti aparatūrą, pasakyti "Gūd yvning Estonija" ir, pasistaipius po sceną su "Kur jūsų rankos/Mes žvaigždės" intonacijomis, mauti leisti laiko į gayclubą.
Nenoriu būti niurzgliu, bet man šie koncertai užneša į bandymą per šventes paxalturinti bananų respublikoj.
[/quote]
as irgi galvoju kad mes bananu arbuzu ir pan respublika
o ash girdejusi apie toki koncerta!ash taj norechiau nueiti…ir jei viskas pavyks taj varysiu!shiaip man Ingrind ir De Javu nepatinka,bet liquido yra fainu gabalu!!!
dar vienas bajeris su tuo koncertu: ji reklamuoja gal jau kokias 3 savaites. buvo pasakyta (ne per tv ar radio), kad pirmi 200-300 bilietu bus po 15Lt. darugelis pirko bilieta antradieni (12.24), iki koncerto likus 4 dienom. tai reiskia kad dar nebuvo ir tie 200-300 nupirkti. suudas jauciu bus.
Po pirmojo slamo "sėkmės" organizatoriai pasielgė mažų mažiausiai neapdairiai nepakeisdami renginio pavadinimo ir reklamos stiliaus.
Na bet tai jų pinigai… Jiems geriau matyti.
kaip nebutu keista, neturu net minciu ten eiti…visdelto, klausa dalykas ne amzinas, neduok die prazus…na ir nepinigingas zmogus esu…
gal ash tiesiog nesuprantu ishkrypusios visuomenes principu…
bananu respublikoj bananai ir gyvena… ir renginius bananai renka… ir tokie patys bananai y tuos renginius ir susirenka…
rspkt tiem, kurie sugeba daaugti iki kokio brandesnio vaisiaus…
Del sito koncerto, is patikimu zmoniu girdejau, kad kaune jis truks ~1.5h, nes kaunas atlikejams sumokejo mazai $$$, o vilnuje koncertro trukme bus ~3h. Taigi dvigubai ilgiau Taigi laiko turetu uztekti, atvaziuoti is kauno i vln, paruosti iranga ir t.t.