Neisturejau zinok, labai jau slyksti tema pasirode, niekaip nenutylejau. Kaip vaiku darzely jus cia, dar bjauriau, nes suprantat ka darot. Beje visiskai nieko nesuprantu apue tavo termina klonuoti nickai, ir prasau, mano zinuciu nepertaisineti. Geda turetu but!!!
lietusLietuvoj® rašė:
jei mokat skaityti, tai buvo parashyta tema baigta relax, ir negudrauk, rashydama klonuotais nickais
O gal paskelbk, vis del to , dar viena kaifa turesi, nu gi taip faina, kai etiketes sulipdai. Is tolo matyt, jei dar kas pats nuomones nepasidare, save parodai…Ir ner ko cia vaizduot nekalta. Kartais savo nuomone geriau pasilaikyti sau, o jei ner ka pasakyt, eit knygu paskaityt, gal nauja tema sukurpsi.
lietusLietuvoj® rašė:
na, dabar tapai gudresne, bet vistiek zinau, kokie tavo nickai buvo anksciau… taciau kadangi vieshai to pamatyti neimanoma, tai neketinu ju skelbti… relax
Ka cia man neprotingo ir negrazaus pasakyti…
Issisemiau
O jei nuosirdziai, tai man gaila tu nauju dalyviu, kurie patiki lietaus sapalionemis ir pakliuva i jo voratinkli… Zinau keleta sauniu zmoguciu ir man nesmagu del ju… Jie jo tiesiog bijo
Saunu, kad ne visi
Nekreipk dėmesio - jis visada toks korektiškumu nepasižymėjo - jis galvoja kad vienas tik stebi ir analizuoja ir viską žino- manau kad yra žymiai daugiau tokių žmonių kurie galėtų daugiau pasakyti ) bet nenori kiustis po purvinus skalbinius.
kadangi temos autorius turi teise pareikalauti uzrakinimo, tai prashau Bohema uzrakinti sita dalyka… atsiprashau,
xika
jolitushke
eda.edita
jei kokie nors samprotavimai Jus uzgavo…
tikrai neturejau piktu keslu ir apgailestauju, kad del kai kuriu debiliuku buvimo forume normalios diskusijos cia tampa neimanomos
Anox cia idomumas…Nezinau, kas cia jums visiems pasidare…Tiesiog TAINY MADRIDSKOGO DVORA…
As taip dziaugiausi, kad galiu idomiai pabendrauti Bangoje(nors esu naujoke ir neturiu imuniteto klonams ir saldzioms kalboms)… Xika, brangioji, gyvuok TU is tikruju esi labai sauni ir idomi…
O LL - (kad ir senas bajeris, bet, manau cia tinka) BUD POPROSCE I K TEBE POTIANUTSA LIUDI…
AŠ NIEKADA NEBUVAU LIETAUS KLUBO NARĖ,buvau įlindus pasidairyti,bet taip kaip ten parašyta,kad cinikai(kartais aš tokia)ten nepageidaujami,daugiau nelindau
Va butent, Xika, as irgi nesupratau . Tu gi - "lietaus klubo" nare, ir,kad uzstojai lietu, galiu patvirtinti, nes, butent todel,… atsiprasau, bet is pradziu, nelabai tave megau.
Ziuriu, vakar - lietus varo… paranojiko monologu… Is pradziu, dar galvojau - juokauja, bet po daugelio pasisakymu isitikinau, kad - ne.
Manau - ne as viena siandien dziaugiuosi, kad daugelis po sito, praregejo … Tikiuosi.
LIETAU,NORI KARO?TU JĮ TURĖSI.Manaisi esąs stiprus?Nė velnio.Aš stebėjau tave temose ir nekartą užsistojau.Tavo pastebėjimai kvepia dideliu nekorektiškumu.ČIA TAVO NUOMONĖ ,KAD AŠ KAŽKAM SUBRENDAU BET BŪTŲ BUVĘ LABAI PUIKU,JEI SUGEBĖTUM PASILAIKYTI JĄ SAU.Bangą kartais paskaitinėja mano sūnus,kaip aš vakar turėjau jaustis,kai jis man parodė šitą temą?Ar turi nors kiek smegenų?Taip aš subrendau būti nebeužsidariusia žmonėms,man tai patinka ir nors kelis kartus skaudžiai gavau nuo tokių kaip tu-aš nesitrauksiu.
p.s.Klonai,nesivarginkit,xikai meilužių nereikia-xikai reikia draugų
Na dekui uz komplimenta, tik negaliu pasakyti, kad malonu ji is taves gauti…
[quote]
lietusLietuvoj® rašė:
na, dabar tapai gudresne, bet vistiek zinau, kokie tavo nickai buvo anksciau… taciau kadangi vieshai to pamatyti neimanoma, tai neketinu ju skelbti… relax