WVW Passatas(B4)

WVW Passatas(B4)

Perziurejau info cia …bet ziuriu pagrinde visi pasisakymai yra apie B3(1990-1994m)passatus.Pats ruosiuos imt ta naujesni 95m(caravana) .Tad idomu ar jis labai skirias nuo to senesnio?ar tik biski pakeistu kebulu ir dar sudeta papildoma yranga?.o gal visgi yra ir didesniu pakeitimu? gal kas turit toki?kaip vaziuokle jo? tikuos ne prastesne nei to senojo?visgi kaip paziurejau jis ejo tik trejeta metu,gal nepasiteisino jis ir vertetu geriau imt ta senesni modeli? p.s ruosiuos imt 1995m,2l, automas.ir .t.t(su visokiais pribumbasias Mirkt )

Kad ten viskas tas pats kaip pas senesni,varikliai pas senesni tokie buvo,ir siaip kebulas kitas tik.

B3 buvo gaminamas iki 88’,o nuo 88’ B4,kuris 94’modifikuotas.Tas pat ir su B5,kuri modifikuota jau vadina B6(pastarasis pasirodys tik pavasari) Šypsena

Skiriasi kebulas, ir vidaus truputi apdaila( mano nuomone biski malonesne). Varikliai beveik tie patys. Vaziuokle ta pati. Teko vazineti ir su B3, tai B4 geresne garso izoliacija.Ai dar yra du Airbagai,ABS. Mirkt

As pats vazineju su WV Passatu 1994m. Pas mane karavanas, benzinas. Pakolkas esu labai patenkintas. Nuo pirkimo pravaziavau beveik 40000km. Keiciau tik desines puses traukes antgali. Jei esi is Kauno, rasyk man i privata, galesi kuri vakara pasiziureti kaip atrodo naturoje.

senesniam tai tik garso izoliacija prasta bet shiaip visai nieko mashina

tai kuris(pagal gamybos metus)tada buvo B1 ir B2?

Ka as zinau, ko tu kabinejiesi. Liaudis taip vadina ir as vadinu.

As jei tiksliai nezinau, tai nesiginciju.Bet visi masinu pardavejai, “delfina”( da vienas pavadinimas, nezinau kodel tokis duotas) vadina B4. Kaikur internete, taip irgi vadina. Tikslios modelio gamybos istorijos as internete neradau.

B1 iki 81’ B2 81’-87’ B3 88’-92’ B4 93’-96’ B5 96’-04’(oficialus pavadinimas) B6 05’-

Cia turginiai pradejo tokia numeracija,nes tik B5 pasirodes 1996 taip pradetas vadinti,pasiskaityk jei ka… autogazeta.com/index.phtml?n=453&r=186&a=30446

Tai cia iseina, kad “Delfinas” ir yra B4

pasirodo taip,nes daugiau passatu nebuvo ŠypsenaPasiskaitei nuoroda rusu kalboje?

Aha, jau buvau anksciau skaites

tad ir B6 tik bus,o ka zmones kalba?Tad tokiu kaip B1,B2,B3 ir B4 nera Šypsena

Jo, vadinasi nera. Jauciu B5 pasato pavadinimas atsirado, nuo Audi a4 95- 00m. nes ji dokumentuose vadinasi B5, o pasato vaziuokle, ir varikliai yra beveik taspats

ta gal pakomentuos zinovai…,kuriu nesimato dabar.

Pas mane kaip ir rasiau yra Passatas 1994m., jo platforma yra B4 (bent taip rasyta autos.lt tinklalapyje), tai taip vadinamas “delfinas”. Jie ejo 1993-1996 metais. Nuotrauka galite pasiziureti mano klubo nario anketoje.

Na ir kaip tie pasatukai? Ar jie su dujom nesipyksta, ar minksti ir aplamai ar verta ji pirkt? Nekaltas Cha cha