wtf ?
.
xyu+*skylė*
kaip graziai jie sau prisijama bonusus,mol del milicijos zuvusiuju skaicius mazeja
Krasta atmetė pasiūlymą X5 su M paketu ir keliais priedais, pratęsta garantija - 60K. Visai nieko variantas.
kiek teisybes,kad paskutinis cha5 kompromisinis gaminys,paskubomis sukaltas ant seno bazes ir kad nenusimato feislifto,mol isleis nauja visiskai?..pliatkai?
Pletkai, manau. Visi nuo pradžios X5/X6 buvo kompromisiniai tuo, kad USA rinkimo ir prastesnio surinkimo. Dabartinis tikrai turi daug problemų, jau net deminiame vairo kolonėlė klibėjo po kelių tūkstančių. Man tai tinka dabartinio ir salonas (ypač, sakyčiau, kad geriausias toje klasėje), tiek važiavimas (man jis ne kietas, man mano 5er per minkštas, kaip pvz.), tiek išvaizda su M paketu.
penki metai ta pati kontora, jokiu ivykiu, ket pazeidimu, kasko kaina 100 eur up, civilinis 20 eur up. Susimokesiu, ne beda, bet kas vyksta? Konkurentai sneka panasias sumas. Konkurencijos taryba kazin ka veikia.
man nuo 50eur iki 60eur. konkurencijos tarnyba laukia 10d ir 20d,kad nusikelt is bankomatu algas ir avansus
Santimas, paskaityk naujas salygas idemiai, sako beveik visi panaikino 0 išskaitą stiklams ir žibintams
Taigi sakiau prieš mėnesį kai pats draudžiausi, kad brangs draudimas. O mačiau ir straipsnis kažkur buvo visai neseniai kur rašė, kad draudimai nuo balandžio mėnesio brangs.
nu Edas pasake, reiskiasi taip ir turi buti. Gipsas.
ne Edas sake,o delfis sake
Delfis man skambino.
Nepabrango niekas. Bet jautėsi kalti, kad negalėjo numesti kainos, nes automobiliai, kaip ir paseno metais.
Santimas> labas rytas jau nuo sausio menesio diskusija bangoj verda bent karta i savaite apie pabrangima
visdar nepabrango man
Is esmes paprastas dalykas: pabrango darbai, pabrango ir imokos dydziai.
Zuvie: nepanaikino (IF)
man nuo 60eur civilke iki 140metams. Normaliai? Ivykiu nebuvo, parasiau laiska kas vyksta. Atrase - niekuo negalime padeti, kyla kainos. Lengvam soke buvau Baisiausia, kad tas 140eur cia pigiausias, visi kiti arti 200
8 metai stazas, be ivykiu. Normaliai?