Wotlk "stogas"

Wotlk “stogas”

Siaip rimtai, Arthas kuo tikriausias “stogas”, bo sitoj misijoj kaip ir isgelbejo mane Cha cha Zaidziu ne uz DK, tad cia ne toje citadeleje

Wtf? Galvojau, kad jis bosas koks bus, o jis čia tave gelbsti Cha cha

gi jis horda delto ji isgelbejo o alliuka butu suvartes Liežuvis

Arthas nei horde, nei alliance nepriklauso Juokiasi

pagal wisa istorija jis yra horda ^^

Pagal visa istorija, jis pradzioje alis buvo Liežuvis

warcraft: anthology vol.1 knygoj wiskas aiskiai parasyta kaip susidare tos dvi puses horde ir ally o kadangi undeadai priklauso hordai o undeadu karalius yra artas tai ir taip aisq kad jis horda Šypsena

Arthas ne undead’ams priklauso, o Scourge. Undead’ams vadovauja Sylvanas Liežuvis(I am WoW freak)

ai koks skirtumas vistiek ji greit uzlenks Juokiasi

wow freak turetu zaist warcraft 3 abi dalis kad zinotu kas kur ir kame scourage ir undead is the same ^^ Btw undead waldo ne Sylvanas o Queen of Forsaken, wow freak turetu apsilankyt UC ^^ ir ta Queen buvo sukurta pacio Arto warcraft roc daly Liežuvis wnz nesigilinkim i ta warcraft yra kaip yra (Warcraft freak since 2001) Juokiasi

Gerai, kad aš nesenai perėjau W3 campaign iš naujo JuokiasiIr galui pasakysiu, kad tavo ta queen ir yra Sylvanas, tik jau numirus Juokiasi

tai kodel tavo poste parasyta “Undead’ams vadovauja Sylvanas” as Sylvanas pazystu kaip elfu archer heroju Wind Runner JuokiasiBeje wow wiki gali rast wiska Mirktwowwiki.com/Scourge sitas linkas uzbaigs ta musu ginca del atro Cha cha paziurek lentele desinej pusej Juokiasi

Aš turėjau omenyje, kad WoW’e Sylvanas vadovauja undead’u pusei, nu tiems už kurios gali žaisti. Šypsena

Ot durniai Šypsena Ginčijasi apie tą patį dalyką, nors abu teisūs Girtas

Dar vienas Warcrafteris prisijungė Juokiasi

Valio