Woba Geresne uz Outlook expres IncrediMail Xe

Woba Geresne uz Outlook expres IncrediMail Xe

KRche pirkau nk su cd 18 (NR).
Ten tipo tokia siuloma programa nemokama zhodziu pabandziauŠypsena
Nu jo aplinka panasi i outlook express bet man pvz patiko laaaiMirkt

Pabandykite ir jus http://www.incredimail.com/english/download.html

Jei programini su Delphi6 tai programos parashytos su Delphi nenori dirbt su siuo e-mail klientu.
Turim vargo, nzn kaip pavyks ishsprest. Kol kas IncrediMail nepasiduoda apjodinejamas Blogai
Siaip, Windows terpeje jis dirba neblogai.

niu kad ji per daug vaikishka… blyn nors man liokajus kai gauni pashta labai patinko… tachiau ishkodavimo problemos yra todel ir nebenaudoju…

O kaip del the Bat??

nIU THE BAT IRGI NIEKOŠypsena

seip cia jau seniai aisq, kad yra mail programu, geresniu us outlook. pvz uz the bat nieko geriau nera Liežuvis Šypsena

pabandžiau ir išmečiau … kam man tie nereikalingi grafikos navarotai ? viena stabdo, antra jei tas kam siunčiu laišką žiūrės jį per webmail, nieko gero nerodys …
vienžo reziume : idomus pažaist bet nenaudingas …

Va va, aukso zodziai Šypsena The bat is the best! Mirkt

incredimail tinka tik maziems vaikams kuriems patinka daug spalwu Šypsena a shape sakina jis, labai lewai tikrina meila, security mazas, dar imeta sawo ta reklama apacioj kaip sign… na ne kokia programa, naudokit geriau the bat arba ish wis koki konsolini client’a Šypsena

konsolinis clientas - zingsnis atgal, o ne i prieki Liežuvis

kam nepatinka incredimail reklama, tas gali pasinaudoti vaistais Šypsena,
i nebus jokiu reklamu.shiaip ash ja naudoju todel kad ji stabilesne nei outlokas.nezhinau kaip pas kitus

Man idomu kuom tas stabilumas pasireiskia.Šypsena

aš visad maniau, kad visos geriau už Outlook expres… gi blogiau būti jau nebegali Cha cha

man kelias savaites patiko, bet velaiu nusibodo Ne

na, ne… mail klientas - nežaidimas, o greita patogi priemonės perskaityti paštą. konsolės privalumas - gali iš bet kur prisijungti ir pasileisti, xsine gali pasileist tik ten kur yra xsai. Jau nekalbant apie tai, kad visi laiškai turi būti vienoje vietoje, kad bet kada galėtum pasiimt ir pažiūrėt ką rašei prieš metus ar du Šypsena

šiaip nepatingėjau, pažiūrejau, šitas mailreaderis reikalauja IE - jis turės visus bugus, kuriuos turi ir IE Šypsena

mestelkti kas nora serail!!!

Kiek teko matyti siaip programai realiai egzistuoja tik krekintas *dll

siaip visokiu spalviniu ir grafiniu poziuriu grazu pazaist, bet ziauriai ryja resursus. po eiliniu perinstaliavimo jau nebedejau incerdimailo. ir kaip cia jau minejo kiti dazniausiai vietoj paveiksliuku ir sypseneliu gauna tuscia vieta. asmeniskai man labiausiai patinka siknosparnis Cha cha