WinXP problema su intiku po sp2 instaliacijos

WinXP problema su intiku po sp2 instaliacijos

Nu iwariau i pc ta sp2. Tai dabar normaliai pasijungus intika, nieks nesikraunt, ir tik labai sunkiai jau du kartus pawyka padaryt kad pradetu pajungus intika, galetu ka nors is ten pakraut. Tas pats ir to WinXP atjungys FireWall. O jau pasalint nebeleidz to sp2 is sistemos… Kazkokios nesamones…

tas sp2 tik beta, o shiaip pas mane irgi instaliuotas ir niekam netrukdo, tik nero start smart puliuoja. ir ji galima isinstaliuot - eik i control panel → add/remove programs → pazymek varnele show updates virsuj lango ir saraso gale ties windows xp service pack 2 spausk remove

Cha cha

instaliuojant turejo buti parasyta - beta - o tai reiskia kad viskas iki galo galiir neveikti Girtas

nu ir bezobrazijos Girtas

Netiki, kade kai bus final, bus tokie patys klausimai? Galim kirsti iš Alus

Nu kas dabar viskas normaliai veiktu reik Reinstall Šypsena

pas mane irgi sp2 ir gan senai, iš pradžių didesnių bėdų lyg ir nebuvo, todėl užteko proto pasidaryti atvaizdą su juo. kai tik taip pasielgiau prasidėjo periodiški kompo smigimai, kas dvi savaites. kadangi švariam reinstalui laiko vis nėra, tai taip ir gyvenu - dviejų savaičiu ciklu. mėnesinės būtų geriauJuokiasi

na man kazkaip veikia viskas su tuo sp2 beta…

man irgi viskas kuo puikaiusiai veikia jau ilga laika , tiesiog kam kisti i kompa jei nemoki naudotis.

2dev - nekirsiu bo zinau ka reiskia “pagal nutylejima ijungtas firewall’as” Cha cha
taip pat isjungti kai kurie servisai, o cia tai linksmybes prasides - zmones priprate be ju sedet
is dalies gerai padides saugumo lygis, bei uz konfiginima bus galima uzsidirbt, vartotojui tai bus neeilinis galvos skausmas
dabartineje automatineje wxp instaliacijoje pas mane atjungia apie 6~8 servisus, tai po keliu dienu is pazystamu gaunu keiksmazodziu lavina - messenger’is neveikia, restore neveikia, ups’ai neveikia, index’avimas neveikia, hibernate’as neveikia, automatiskai sukurtas uzer’is neturi admino teisiu, firewall’as automatiskai ijungtas - nors tai ne SP2 o tik automatinis instaliavimas

Va pas mane irgi bedusu yahoo mesengeriu yra, kaip atjunkt ta firewall kuri po defoltu uzdeda

tame ir esmė, kad saugumas padidės, tačiau čia bus klausimų lavina, kaip sumažinti tą saugumą iki buvusio lygio Šypsena Aš pats ant WinXP atjungiu apie 10 servisu ( WLAN ir tt, kurie man nereikalingi).

Ple nukas per kvaili uzeriai?
NEATJUNGINEKIT FIREWALL’o!!!
tik ji sukonfiginkit normaliai! Jei neina kazkas firewall’e atidarykit tam tikra porta ir tiek, inete pasijieskokit koki reikia, jei pas visus butu ijungti firewall’ai tokie virusai kaip blaster’is ar saser’is gal nepaplistu taip galingai

o kas bus jei buffer overflow bus atrastas Windows Firewall’e?
Itariu liūdna bus…

Supranti pas mane ir taip yra sukonfiguruotas panda antivirusas su firewall, del to man or reikia atjungt ta windowsini firewall.
Kaip ji atjungt?
Parasyk bent jau kaip ten iki jo dasikast nes as jo nerandu, kai rasiu tai ir susikonfiguruot galesiu

Hmmm, radau, pasirodo neijungtas, tai gal nesisiuncia failas per yahoo mesengeri del to kad pas gaveja ijungtas firewall?

Pas mane visi security update’ai ir realiai po defoultu turetu buti ijungtas tas firewall, tai kodel varnele neuzdeta?

Ar nieks nezinot ar kurt nauja tema?