WinXP failu neleidzia trinti
Sveiki, turiu tokia problema: kai noriu istrinti faila kaikuriu failu trint neleidzia, sako atseit ja kazkas naudoja, jokiu programu nejungiu ir jokie kiti useriai netupi kas cia per nesamones?
atsidaryk task manager ir per ji uzdarinek programas ,kurias kompas naudoja,gal tu tik ju nepastebi
zinok moku as tai padaryt bet kad nelabai padeda del to cia ir kreipiuosi
su ta problema ir as buwau susidures. task manageris cia nelabai bepadeda. pamegink pazymet faila ir biski palaukt, tada trint. kartais man padedavo.
Aš trinu su Volcov commander (64 Kb). Greitesnio būdo neradau.
Čia Bangoje bangoje buvo aprašytas būdas : paleisti DOS prompt, išjungti explorer, ištrinti per DOS failą, paleisti explorer.
tai kad pas mane NTFS kiek atsimenu VC nelabai ja supranta…ar as klystu?
Per DOS istrink
Mesk i šiukšliadėzę, o po to iš jos laisvai ištrinsi. Arba trink per total commander, trina viska ir net nepaklausia (išbandyta)
nepadeda nei kelimas i siuksliu deze nei Total Commanderis (sako nuimk writeprotection)…radau senuose pokalbiose cia Jusu patarima istrint viena registro eilute bet ir tai nepadeda nebesuprantu kas cia daros, per comand prompa raso, kad sis servisas negali istrinti to failo, nes kazkoks kitas servisas ji naudoja
Kiek atsimenu leisdavau VC ant windows NT, taigi gal nori duoti man paštą į privat?
pabandyk atsidaryti properties,security ir ten sudek varneles ant alow, jei nepades reikia spausti add, bet tada reikes nemazai "pazaisti" kol surasi to ko reikia, nors kai kada tai uztrunka, bet man visada padeda
tiesa, properties lange dar gali buti uzdeta varnele ant read only, tai nuimk
dazniausiai tai atsitinka, kai multimedia failai yra folderyje su tam tikrais atvaizdavimais. Paprasciau kalbant tame lange nurodoma nuotrauku rezoliucija, mpeg - filmu trukme, t.y details level. Atidarius langa su tais failais OS nuskaito visus parametrus, reikalingus detail level atvaizdavimui. Panasus procesas vyksta ir filmstrip, bei thumbnail view metu. Uzdarius langa ir perejus i kita, procesas lieka neuzbaigtas - kazkuris winu shell elementas tebedirba su failu. To pasekme unable delete ar pan. Per safe mode galima istrinti visus tokius "neistrinamus" failus.
Jei aukščiau paminėti variantai nepadėjo pabandyk atsidaręs failą viską pažymėti ir ištrinti ("selekt all" - "delete" ), o tada trink failą.
Man toks variantas padėjo.
Tai ta programa, kuri būktai neleidžia trinti failo, nes jį naudoja ir yra explorer.exe. Tai windows bugas. Rašiau apie tai aukščiau.
kokiu failu ???
gal sarasa man isdeti kokius failus turi XP ???
ish keliolikos tukstanciu gal gali pasakyti keleta ?