Win’ų lūžimai
Sveiki, Norėčiau išgirsti jūsų komentarus dėl mano problemos. Taigi ganėtinai dažnokai man pasitaiko jog Windowsai(Windows 2000, Windiws Xp, Windows server 2003, Windows 2000 advanced server) pakimba. Pakimba nieko nedarant, pasitaiko ir iškarto po instaliacijos. na pastebėjau kad ypač dažnokai tai atsitinka persikonvertavus FAT32 į NTFS tik nelabai žinau kodėl taip atsitinka. Virusų tikrai nėra nes po full formato ir šviežios installiacijos neturėtų kilti jokių problemų… bet lūžta. nemanau kad čia kokia nros windowsų problema, nes kaip ir 4 service pakas Windows 2000 server turėtų panašias klaidas ištaisyti. Tai belieka manyti jog mano kompiuterio komplektacijoje yra kokių nors neatitikimų. Ar kas nros esate susidūrę su panašiomis problemomis?
mem test praskuk greiciausiai ramai. arba reiektu motina patikrint. jei dar garantinis. tai tegul pasiziuri
Garantinis… Po 3.5 metelių apie tokius dalykus net negalvoju. Na o patestuoti gal ir gerai būtų tik reikės kaip nors, kur nors softo susirasti bet nemanau kad dar atnaujinėsiu savo PC… Su laiku ir naują įsigytireikės.
iratiu pries tiek laiko koki nors elitegroup mama turi siaip gali buti ir jinai. o siaip pagooglink memtest86
Tai kaip supratau, tokie testai kaip ir aptinka panašias problemas ir apie jas praneša? nes hardware klausimais aš apytikslaii žalias
Geriausia Windows 98
Yra dar geresne Windows 95
Jei reikia galiu duot win 1.0
jei lusta su menynu ekranu ir uzrasu, tai RAM. retai HDD. siaip jau reikejo instaliuo issyk i NTFS, o ne konvertuot is FAT. daznai durnizmai gaunas. konkrecioje situacijoje reik detaliai paziuret. papprastai kalta gelezis.
Am… na pas mane lūžta be jokių lentelių, pakimba ir nieko… nei pointeris mauzo juda… na niekas. Aš instaliuoju OS tada kai jau viskas perkonvertuota būna.
Atrodo, kad bus tikrai geleziuko ne softo problemos. O kaltu galetu daug buti, gal ir pvz maitekas “baigiasi”, su itampom nekas. Siaip dar tokiu situaciju buna tada, kai kompiutery ijungtas StandBy, kai turejau senesni kompa, pakibdavo butent tada kai jungdavosi StandBy arba is jo prizadint bandoma, tada be RESET nieko gero. Siulyciau dar paziuret HDD ar nekaista ir siaip paziurinet kokius voltazus, temperaturas ir t.t. rodo SiSoft Sandra.
Ačiū, turėsiu uomenyje. Šiaip HDD keičiau, bet ir prieš pakeitimą panašių problemų būdavo. Va pratestavau RAM’us ir daug maž viskas aišku: kylix.mine.nu/memtest.jpg
jei kompe yra tinklo plokshte gali but kad ji bugina…paprasceusei ishemes tinklo korta pabrowsink savo kompe…ir programeliu kokia 125456 vienu metu paleisk…
am… ta prasme apkrauti RAM’ą ?