winterbyteris
nu gera mašįna, ka čia be pridursi
3,0d fl, 180k tikra rida lt pirkta vieno šeimininko, gera komplektacija i dar čipota. mechanika
bet važiuoja tai gan px… tik variklio garsas baisus salone kai užspaudi
uzstatas?
buvo
reik tiketis paskolu varkes einas geriau, nei perekupavimas?
Varikli su priesmirtiniiai indeklais zjbs butu uzstatyti
dr, na galima užstatyti ir su variklio defektu ir degusią transporto priemonę, ir apskritai galima užstatyti tik TP detalę tik klausimas kiek pinigų tu už ją gausi
sixeri, aš nesu kreditavimo įstaiga, aš geras žmogus, kitam žmogui nelaimėje padedu
huntero, o kodel galvoji kad perekupavimas man sekasi blogai?
mano natūra guostis
o šiaip tai, viskas man sekasi xujovai
tai, kad ne guodimasis ten. o asaru pakalne
sixeri, tu čia rimtai tokių nesamonių klausinėji?
ir uz kiek tau sita bemfa perleido ?
Jau nėra baisiau, kai Audi trilitrį TDI užspaudi arti max. RPM - toks gailus garsas. BMW baubimas dyzelio, tai kaip muzika.
sixeri, o kaip tu mazintumeis, jei savo asmeninė mašiną užkaltum, ar sulestum stulpan? *bliamba* klausimėliai pas tave pzdc
sulaužai ir suremontuoji, ar čia neužtenka iq 160+ kad išmąstyt?
Auri, man kaip megstančiam baubima, tai gal ir ok tas bmw garsas pojučiai geresni, kai jaučiasi baubimas. Bet šiaip, komforto atima tas baubimas… Ir tam pačiam 7er baubimas jaučiamas. Kai tuo tarpu pvz a8 3,0tdi labai tyliiai ir komfortiškai. Na čia kam ko reikia. Konkretus pvz, mersa turėjau e320 cdi su 6 cilindrai inline ir antra nusipirkau toki pat, tik su jau modernesniu varikliu 320 v6 formos. Tai pirmasis inline salone ir vibracija didesne ir baubimas yra uzmynus gaza, o antrasis tylesnis tiek ant laisvu tiek ant apkrovos. Neabejotinai komfortiskiau vaziuoti su antuoju mersu. velgi, kam ko reikia.
tu parodyk nors vieną kuris nesimuisto kai gali išsimuistyt? Bet yra tam tikri saugikliai ir kitos šalies ir pan.
Matai, Rafi, MB nuo V6 jau grįžta atgal prie I6. Manau, ne be reikalo.
sakai dėl garso?
Sakau, kad lygumas ir tylumas nebuvo reikšmingas argumentas negrįžti prie I6.
Vartotojas iš to lošia irgi - paprastesnė komponuotė gedimams/aptarnavimui?
Dar pasakyk kad inline dirba tyliau ir svelniau nei v forma?
X5 mechaninių niekas nenori, kartais būna labai gerai variantai, už pigiai parsiduoda.