windowsu kopija

windowsu kopija

ar imanoma is topacio disko, vienos patricijos nukopijuoti windowsus, bet nukopijuojant tik sisteminius folderius, porgram files, windows… kad reikalui esant butu galima perasyti…

Toks veiksmas vadinamas “system backup”. Jau buvo keletas temų šiuo klausimu. Tam yra specializuotos programos. download.com/Backup/3150-2242-0.html?tag=dir

nezinau ar gerai suprantu, bet kaip pvz, idedam kokinors faila i program files, tai ji irgi turetu backupinti Šypsenazodziu netik sisteminius, bet apskritai visus failus esancius program files ir windows

ir be to as nenoriu daryti visos disko kopijos, bet tik tam tikrus folderius, kas priklauso windosams. ir disko skaldyti nenoriu as

Padarai Format systemdisk, ir sukisi svariai , ir tada kuri atvaizda

jau ka moku tai moku, o atvaizda tai negalejai parasyti su kuo padaryti, ir jokiu disko kopiju

Acronis True Image Power Quest Drive Image Norton Ghost

zmones nemoka skaityti, argi as sakiau kad man reikai disko kopijos Piktas Piktas

Čia gal man taikai? O aš surašiau 3 programas, kurios daro suspaustą disko atvaizdą, ko ir prašei.

tai ka tu nori padaryti man rodos neimanoma, gali tik sukurti disko arba particijos imidza is kurio paskui atstatinesi, o kad tik kelis folderius taip suspausti tai negirdejau kad kas taip darytu… nebent su zipu suspaudi ka reikia, bet nemanau kad veiks Šypsena

matai yra zmones kur suprant ko man reikia Šypsena