windows instaler packet-kas cia per daiktas?
Teko suformatuoti hardą ir pernaują win98 įkalt.(nes senas kompas ir XP bei Win2000 neatpažysta garso draiverių, not supported).Tik dabar byn nepagaunu kampo kame reples-tas pats windozės kompaktas kurį suinstaliavau, tie pats NAV2002 bet prieš formatavimą viskas kuo puikiausiai įsidiegė ir veikė. O po-blyn eledžia suinstaliuoti NAV- ant kito kompo leidžia n kartų(ant NAV apsaugos nėra)Bet windozė meta klaida:windows instaler packet nigali susinstaliuoti blyn.Kas čia per bajeris.
Anksčiau neteko su tuo susidurti
Gal dar kam nors tep buvo?
Ir ką darėt?
xren znajet kas galetu buti,niekad neteko matyti tokio dalyko,gal kas nors su mbr netvarkoj (smarkiai abejoju) po winxp ir win2k…
pabandyk is command promto surinkti fdisk /mbr gal pades netycia…
ir parasyk kuo tai baigesi
po formato man atrodo ir mbr keichiamas, tixliai nezhinau…
man irgi panashus bajeris buvo:
ishsikepiau W2000 cd, tada dar pirma kart juos instalinau, suvariau viska be jokiu W2000 sisteminiu diskeliu ish win98 sisteminio.
Atejo drauge sako noriu W2000, ash pasiemiau ta pati cd, formatinau jos diskus ir kad paskui instaliuochiau b****. bandzhiau net su win2000 sisteminiais (4 flopikai) teko jai dar pakentet kol ishkepiau kita cd su bootu. daba jokiu problemsu.
ghmmmm kiek teko susidurti tai ne velnio,atrodo po p-disk ar kaip ji ten panaudojimo particijos istrynimui ir sukoorimui ir formato,hdd nebuvo bootinis,reikejo su fdisk mbr susitvarkyti
win98 aš suinstaliavau viskas gerai, bet va kodėl neleidžia NAV2002 suinstalinti ir metą tokią klaidą:windows instaler packet can not instalet this packet?VA kur problema