Win xp kalbos keitimas

Win xp kalbos keitimas

kaip galima pakeisti vartotojo sąsajos kalbą, ir dialogų langai, meniu komandos, žinyno failai, žodynai, kalbos priemonės ir kt. bus rodoma mano pasirinkta kalba>Girdejau kazka apie Daugiakalbė vartotojo sąsaja (MUI - Multi-lingual User Interface).Kaip tai padaryti???

Nu tai tuos MUI reikia is kazkurtai parsisiusti ir instaliuoti i angliska win versija. Gali pasidaryti kokia nori kalba. Kiek yvairiu kalbu MUI priinstaliuosi - tiek kalbu ir turesi. Persijungia lengvai per regional settings ir belieka padaryti log off ir log on …

O ka tiksliai reikia parsisuti ir is kur nes as niekaip nerandu.Padekit jei galite labai labai reikia.Busiu dekingas Cha cha

Jei domina MUI lietuvių kalba, tai ją gali parsiųsti iš ftp://ftp.ku.lt/pub/Windows/systems/XP/WXLIP_LT.zip

Man reikia vokieciu kalbos!!!Help labai prasau

Is kur galima ta german interface parsisusti?

Iš emulės reikia mėginti. Kaip suprantu ten panašaus tipo paketai gali gulėti. Tik nebūtinai MUI, nes vokiečiai gali iškart vokiškus turėti.

Su emule parsisiunciau Mui Office 2003 Cd2 (Finnish, Danish, Dutch, Chinese) apie 600 MB nes man reikejo danisko palaikymo. Taip pat turiu ir daniska MUI windausams. Viskas emuleje…

Radau>Bet butu gerai kad tik german vieno tik butu tada maziau vietos, nes pr shareaza 5 paras sius Cha cha