wienaz

wienaz

Ar nebuna tau taip ,kad jautiesi wisiskai wienaz( a) ir wisu nesuprastas( a)…kai salia nera mylimo zmogauz ,kuriz apkabintu ir pabuciuotu…kai dziaugtumeiz ir geru darugu( e),bet ir jo( s) nera dabar salia…KAI SUPRANTI ,KAD NORI MYLETI IR BUTI MYLIMAZ(A)!!!bet taip nera…Liūdnas Žliumbia

Aš vienas - man pasakė kitas vienas
Aš vienas - sėdžiu kažkokioj skylėj
Aš vienas - kaip gimiau taip ir numirsiu
Aš vienas - tikiu kad ji ateis, atėjo.

Aš dviese - kaip Romeo ir Džiuljeta
Aš dviese - Bonie, Klaidas, Mikis, Melari, kt.
Aš dviese - kaip nužudė Sidas Nencį
Aš dviese - yra vieta trečiam ar tu tiki?

Aš trečias - trečias kartas nemeluoja
Aš trečias - kaip trise valty su šunim
Aš trečias - pirmas antras atakuoja
Aš paskutinis - te atleidžia man visi - mirtis.

Aš vienas - turiu dainuoti už visus
Aš vienas - antras pasiplauna kai sunku
Aš vienas - trečias trukdo dviem pabūt kartu
Aš paskutinis, bet taip norėčiau būt pirmu.

Aš paskutinis… aš paskutinis…
Aš paskutinis… aš paskutinis…
Te atleidžia man visi - mirtis

ir ka daryt ,kad taip nesigaustum!!!..kaz padeda …?!..ar apskritai gali ,kaz padet ?!..be tawez pacio…!..

Buna… Bet prie visko priprantama…

Grazus zodziai. Kazkur labai girdeti, bet kur? Cia daina kazkokia, taip?

…so sad…
…so beautiful…
Myliu

[quote]tik kazhkur labaj girdeta… gal kartais Psicho dainos zhodzhiai?
[/quote]

liudna …Liūdnas bet laikykiz,tikiuosi greit buz geriau…Apkabinimas

aga cia Reqiuem "wienaz paskutiniz"
man labai patinka…Girtas Girtas Girtas Girtas ,norz ir liudni zoziai Nustebęs

Zinoma, buna ir beprotiskai iki skausmo liudna ir sunku, kai atrodo, kad ta begaline kancios duobe nesibaigs, taip ir liksi vienisas vienisas, niekam nereikalingas Pavargęs Pavargęs Žliumbia
Bet gyvenimas ivairialypis… Mirkt Laimingas Kartais atrodo, kad esu tokia laiminga, jog betruksta sparnu, kad iskrisciau ir kojomis zemes nesiekiu, ir kad pasaulis man plaaaaciai sypsosi Laimingas Laimingas
Todel kartais verta isgyventi liudesi ,skausma, kad po to suprastum, kaip gera buti laimingam LaimingasLaimingasCha cha Apkabinimas Drovus
Bukit laimingi Labas Apkabinimas

Sinkope ir tiu buk laiminga…Cha cha Apkabinimas Labas

manau, kad visiems taip buna…
taciau nereikia pasiduoti sunkumo akimirkomis, nes rytoj jau bus tikrai geriauTaip

ir manNežinau
Liūdnas

aga laikykitez…Apkabinimas Taip

pritariu…Taip

yoo…ir man dazhnaj boona jog jawciuosi laabj vienisha…Liūdnas bet greitaj tas jawsmas praeina!pamatysi ir taw praeis!Mirkt Apkabinimas

boooooona…Žliumbia

niu man dabar taip nera ir tuo dziaugiuoz…Cha cha Cha cha bet zinau ,kad wel kai atsigulsiu wakre i lowa ir apie wiska pamastysiu, pasijausiu taip pat…Liūdnas bet siandien stengsiuos griut i lowa ir is kart uzmigt…Šypsena o seip manu wiskaz susitwarkyz kai turesiu sau artima zmogiuka…Myliu bet aciu uz palaikyma…Apkabinimas Šypsena Cha cha Mirkt

man atrodo, kad visiems yra tekę pasijusti vieniems Taip Nekaltas
teko ir man Nekaltas

na buna kartais taip
su laiku praeina lyg ir…
Nekaltas

braskyte tiu mano tu ne viena! tu tikraij ne viena! Ne juk turi dukryte kjuri tave lb myli Taip lb lb Taip Širdis laijkykis mamyte Apkabinimas Bučkis Širdis lb Taip

negraudinkit:/

negraudinkit:/