Wide Screen monikas su notebook’u
Sveiki,
niekaip negaliu ishprievartaut savo IBM T42, kad rodytu naujame LCD-Telike ant 1280x768 rezoliucijos rodo tik 1024x768, tokia pat kaip notebook’o rezoliucija.
Telikas pajungtas per D-SUB.
Ishmaishiau interneta ir forumus, bet nieko gero neradau, todel ir sukuriau tema.
Beje vaizdo plokshtes nustatymuose, external monitor properchiuose DDC Information telika atpazista tvarkingai,Teisinga max rezoliucija rasho 1280x768@60Hz, bet rodo vistiek tik 1024x768.
P.S. Ishbandziau ir naujausius IBM draiverius ir Omega Radeon draiverius - rezultatas tas pats
Pabandyk instaliuoti USB draiverius…
USB čia nei prie ko…
Tai čia abu vienu metu tikriausiai rodo, manau nepriversi. Senokai žaidžiau su tais nustatymais…
Jei vaizdo korta geforce tai nauji nvidia draiveriai kazkokie levi dabar. as parsipuciau 78.05 ir viskas tvarkoj. pabandyk gal ir tau pades
juk rase, kad radeon omega bande rasyti, taigi ne nvidia, o tai gal reiktu kazkaip bandyti tiesiog jungti ta monika kaip kita, t.y. kad atsijungtu laptopinis ar kazkas pan
tai kai išjungsi laptopo monitorių ir paliksi tik aną - tai persikeis ta rezoliucija, nes jai abu, o tavo laptopas ne plačiaekranis, tai manau ir neturėtų duoti pakeisti.
Nors šiaip pasižiūrėk, kur nustatymai ekrano, tai ten turi būt du monikai, tai pasižiūrėk ar keiti tam, kuriam ir reikia.
VGA ATI Radeon 7500
Notebook’o rezoliucija leidzia padaryti 1280 x 768, tada visas vaizdas i ekrana netelpa, bet nustumus pele i kaire ir i desine, ekranas pats persistuma ir parodo nematoma vieta. Lygiai tas pats ir ant teliko
Paliumymas nanaudoti notebook LCD, o palikti tik isorini LCD nelabai tinkamas, nes NB nudojamas kaip darbinis ir jo daznai prireikia netgi ziurint filmus bet ash vistiek patikrinsiu shi varianta ar veiks taip.
Internete nemazai kur rasho, kad yra tokia galimybe, bet ash nerandu kaip tai padaryti.
Taigi tau reikia ne į ilgį, o į plotį daugiau px, o tavo vga plokštė didesnės rezoliucijos nepalaiko.
Taigi rashau, kad palaiko, kad leidzia padaryti 1280x768, kai darbine rezoliucija 1024x768, bet vaizdas i ploti tiek notebooko LCD, tiek isoriniame LCD nebetelpa ir reikia su pele stumdyti vaizda.
Aš noriu pasakyt, kad norint, jog vaizdas tilptų, tau ne 1024 px reik didint, o 768.
Aš noriu pasakyt, kad norint, jog vaizdas tilptų, tau ne 1024 px reik didint, o 768.
nelabai supratau …
Beje pabandziau biose disablinti Notebooko LCD, ir palikau tik analog, uzsikrovus XP, leido pakeisti rezoliucija i Tinkancia LCD Telikui 1280x768, viska rodo idealiai. Tada VGA properciuose enablinau ir notebook’o LCD, tai rode jau irgi 1280x768, bet netelpa vaizdas krashtuose, reikia su pele stumdyt ekrana taigi tox sprendimas irgi nelabai tinka.
Faktas tas, kad mano ATI VGA leidzia normaliai dirbti abiejose rezoliucijose - tiek 1280x768, tiek 1024x768. Tik kaip padart, kad butu notebooke 1024x768, o isoriniame LCD 1280x768 ???
kaip su ati nzn bet su geforcu tai gali atskirai kiekviena monika configint.Pasidaryk laptopiniam rezoliucija 1024.X o tam kitam 1280.X
niu ir pas man wide
pasistumdau ir gerai
kai žiūri kokį filmuką tai nemaišo, o daugiau ir nereikia
cu rašė:
niu ir pas man wide
pasistumdau ir gerai
kai žiūri kokį filmuką tai nemaišo, o daugiau ir nereikia
Bet tai stumdyt reikia ant darbinio kompiuterio jei reiktu stumdyt ant teliko, tai butu pofig, be dabar tai zhiauriai nepatogu
O gal kas zhino, gal yra koks soft’as specialus, kuris tai darytu - 1024x768 ant notebook’o ir 1280x768 ant isorinio VGA ?
O nera ant klaviaturos tokio derinio kaip Fn+kvadratukas kaip ekranas? Tuomet turetu issijungti laptopo ekranas ir persijungti i isorini.
durniu_vadas_n1 rašė:
O nera ant klaviaturos tokio derinio kaip Fn+kvadratukas kaip ekranas? Tuomet turetu issijungti laptopo ekranas ir persijungti i isorini.
Yra, bet jis skirtas projektoriams ir leidzia pasirinkti arba 800x600 arba 1024x768, o man reikia 1280x768
turiu LCD tv 1360x780 (68cm)man irgi rodo 1280x768 tik kai isjungiu monitori notebooke. kartu ijungti kompas rodo 1024x768, o tv kazkodel 800x600. o kad LCD tv rodytu normaliai teko ir windowse ir HP notebooko vaizdo draiverus susikonfiguroti, nes jei tik viena kanors konfiguroji, tai nieko gero neiseina.