va, chebrike, šiandien išsilaikiau vairavimo egzamina, tuoj gausiu vairuotojo pažymėjimą, galvoju, reikia prie auto.banginiu prisijungti.
bet matau, kad i klubą negalėsiu įstoti, kol neturėsiu savo auto… juk anketoje reikia jo duomenis suvesti…
būtinai.
išvis šiuo atveju net eismą turėtų uždrausti - aš į gatves išvažiuoju!
just kidding…
ne tokia aš jau bloga vairuotoja, jei primetus tai, kad pirmą kartą už vairo normaliai atsisėdau instruktoriaus mašinoj, ir tai, kad per visą mano mokymosi laiką pašonėj nebuvo tėvų, kurie galėtų pamokyti, patarti ir pan.
sveikinu! tik nekresk sposu perdaug keliuose ir viskas bus ok! O seip taij jau senokai 18 meteliu turi tai ko tik dabar teises issilaikei? beje koks keistas sutapimas musu gimtadienius skiria 2 dienos! Na nesvarbu…svarbiausia GERO KELIO!
todel kad mano tevas liepe uzsiimti valstybiniais abituros egzaminais pavasari, ir norejo, kad ismokciau vairuot vilniuj, o ne uzkampy, kur kelios dideles gatves.
Ot tai jeigu trys metai tai jau senutelis? Visitiek naujas kaip nezinia kas. O cia tokiam uzkampoy zinios greit sklinda
Vakar labai norejau uzlekt tortu pavaisint ir ish pacios naujienas suzinot, bet… mano vairuotojas kitos nuomones buvo