why oh why?

why oh why?

va, chebrike, šiandien išsilaikiau vairavimo egzamina, tuoj gausiu vairuotojo pažymėjimą, galvoju, reikia prie auto.banginiu prisijungti.
bet matau, kad i klubą negalėsiu įstoti, kol neturėsiu savo auto… juk anketoje reikia jo duomenis suvesti…

O tu ivesk ta ,ant kurios laikei, tipo vaz 21011 M , nieks nepastebesMirkt Cha chaCha cha

nu pvz. virshuje parashyta “Automobiliu fanu klubas”, o ne “Automobiliu turetoju fanu klubas” Šypsena

Pranesk viesai kada turesi teises tada lieudies pamatysi automatiskai pamazes gatveseCha cha

būtinai.
išvis šiuo atveju net eismą turėtų uždrausti - aš į gatves išvažiuoju!
just kidding…
ne tokia aš jau bloga vairuotoja, jei primetus tai, kad pirmą kartą už vairo normaliai atsisėdau instruktoriaus mašinoj, ir tai, kad per visą mano mokymosi laiką pašonėj nebuvo tėvų, kurie galėtų pamokyti, patarti ir pan.

na žinau, bet pagal anketą išeina taip, kad jei esi auto fanas, tai turi ir automobilį būtinai turėti…

Apsidairyk, kiek cia yra zmoniu kurie labai smagiai be jokiu anketu cia sedi Labas

swejkinu Labas

O as nei automobilio, nei teisiu neturiu ir vistiek klubeCha cha Cha cha xixi…tiesiog dievinu automobilius ir todel as CIALiežuvis Liežuvis Labas

zinai, tu velniskai teisus!

sveikinu! tik nekresk sposu perdaug keliuose ir viskas bus ok!Šypsena O seip taij jau senokai 18 meteliu turi tai ko tik dabar teises issilaikei?Šypsena beje koks keistas sutapimas musu gimtadienius skiria 2 dienos!Šypsena Na nesvarbu…svarbiausia GERO KELIO! Šypsena

Oh, Star, tik dabar suzinojau… Neysivaizduoji kaip sveikinu tave ir dziaugiuosiu uzh tave! Ot tai shaunuole! Labai tikiuosi kad pavezinsi kadanors Taip

todel kad mano tevas liepe uzsiimti valstybiniais abituros egzaminais pavasari, ir norejo, kad ismokciau vairuot vilniuj, o ne uzkampy, kur kelios dideles gatves.

bootinai cooperi, bet man paciai tevai neduoda kol kas tackes, nes teises atsiimu tik 1dieni.

jau sklinda legendos kaip Star shitam uzkampy su nauju VW Passaty zmones gasdina Cha cha
Labas

Ojetau! Ir dar be teisiu gasdina! Ganetinai nemazai susirupinau del pasato gyvybes. Juk zinai mano meile pasatams ŠypsenaŠirdis

e, is kur zinaj? Apakęs
beje, tam pasatui yra 3 metai Cha cha

Ot tai jeigu trys metai tai jau senutelis? Visitiek naujas kaip nezinia kas. O cia tokiam uzkampoy zinios greit sklinda Cha cha
Vakar labai norejau uzlekt tortu pavaisint ir ish pacios naujienas suzinot, bet… mano vairuotojas kitos nuomones buvo Piktas

tai sivakar uzlek, bo zinok netex pas tave soduky naujaka sutikt, i vln islekiu.
beje, vakare pas mane plotas
Labas

p.s gal dar koky pasata duosi ikinkyt? Cha cha