White Lil Sexy Beastie ;~

White Lil Sexy Beastie ;~

cia kas per su.das? Pavargęs

Sutiksiu jog ne visiems ji Bus Grazi. Bet jei atsirastu tokiu kurie pavadintu ja bjauria, slykscia ir kitu panasiu sinonimu… Tai zinociau jog tai merginu pavydas Cha cha ( Ir nepraslystu tokie bajeriai ko pavydet, kaip ir kodel)

Girtas jega

Jokio pavydo jai tikrai nejaučiu. Jei kalbėti apie veidelį, tai būna ir gražesnių. Nekaltas O apranga… Į ką čia žiūrėti? Nekaltas

zinaai brangusis asmeniskai as s.usu pavadinau situos skarmalus, kurie manau linke zeminti moteris (del to ir egzistuoja feminizmas manau Nežinau )…o man merginos isvaizda tikrai nerupi…

rubeliai skirti vyrus nukautuot Flirtaslabiausiai maudimuikas patiko (1 foto) Šypsena

( Kaip malonu kai pasako brangusis Šypsena ) Nesakau kad visos turit ko pavydet tiesiog… Dauguma merginu ( ir mano draugu rate) LABAI NEOBJEKTYVIAI vertina merginu isore. Joms ju drauge kad ir kokiu netaisyklingu veido bruozu bus tikrai grazesne uz mergina kuria pakomentuoji prie ju Cha cha Nezinau kartais tikrai atrodo ( kur cia kartais siaip… ) jog Kvankt? vyru ir moteru skiriasi labiau Nei Marijampole Nuo Paryziaus.

is dalies tu ir teisus…as labai retai kada kritikuoju merginu isvaizda, nes pati nesijauciu tobula, kad galeciau vertinti kitas… Girtas

nu merga tikrai graži, bet kuo čia susiję su stilium ir mada ? Nekaltas

nuu gi pavydi kaip sakiai grozio kitoms tai ir dergia Cha cha

grazi pupa ogust Apakęs kuom jie zemina moteris

( Viskas ka pasakysiu negali but panaudota pries mane komentaruose Cha cha ) Turbut netgi jeigu ir butume TOBULI , vistiek taip Nesijaustume Šypsena Na cia tik mano nuomone Šypsena

cocorosie i tuos baltas serveteles ant jos reikia ziureti Cha cha

Hraughr todel kad tokie rubai vercia vyrus i moteris ziureti kaip i patele skirta sexui (vo vo ka reiksia kai siandien prisikaitai feministines prozos Laimingas )

feminazi propoganda labiau, be to merginos taip pat nori sexo ir nera nieko blogo tame, kad jos tai parodo ir tuo uzsiima.

ai ph.ui nesigincisiu su jumis patinais Juokiasi

Velniūkštis

Tik nesakyk, kad patinai nepatinka is patirties zinau, kad budamas "nice guy’ tipo toli nenueisi, nes nors to ir nenorit pripazint, bet jus traukia butent patinai

patinai man patinka…to neslepiu Flirtas ypac patinai prie sintezatoriaus