When angels cry blood...

When angels cry blood…

Tai,kad butent nera del ko.Siaip cia jo toks budas,varyti ant visu,jis man daznai apie kitus pasakodavo,bet niekada negalvojau,kad jis ir ant manes taip varo…Liūdnas

jei varo tai reiskias yra del ko

Pasiimk beisbolkę ir uždaužyk jį, kad negalėtų ateiti į tusąCha chaAlus

Siuo metu as taip ir stengiuosi elgtis…Taip

Pasistenk nekreipt i ji demesio o swarbiausia neparodyk jog jis tau padare daug skausmo… Stenkis prie jo atrodyt laiminga… Shiaip su juo nebendrauk ar nerodyk didelio noro bendraut… Niu krc mokek linxmintis su wisais ir nekreipk demesio i tuos kurie tau nepatinka…Tūsas SekmesMirkt

isdek ji i sunio dienas sumaisyk su zeme, iadauzyk snuki. viskas galima as savo drauge irgi siauriai iskoliojau, pasiunciau ir vos susilaikiau netrenkes i snuki uz varyma. zinok nera nieko blogiau kaip varyt ant draugu jam uz akiu, todel atsilyginant tam "draugui" leistinos visos priemones>

aj eina jis peklon…

Vakar per viena tusa is draugo suzinojau,kad mano geriausias draugas (bent jau buvo),nerealiai ant manes varo…LiūdnasTaip pikta pasidare,kad jei butu salia buciau snuki isdauzius.O siandien prie visu draugu susipykom,pasirodo nera jis toks mano geras draugas.LiūdnasRytoj vel tusas,tai bijau,kad budama ne visai stabilios busenos prisidirbsiu,nes jis (tas gaidys) ir ten bus…Ka daryti?Nerealiai susiko nuotaika…Žliumbia

Vakar toosas,siandien toosas,linksmai gyvenat…Nekaltas
O tau su juo manau reiketu pasikalbeti ir viska issiaiskinti.

jio, buna tokiu "geru draugu"Kanda
tik nepalik visko shitaip, reikia kad visi pamtytu kas jis per vienas…

puikus patarimasGeraiTaip

siulau pasikalbeti akis i aki ir viska issiaiskinti tarpusavyje, o ne aiskintis savo santykius prie visu

vieshpateliau, siusk tu ji po velniu!

Stai ir islindo yla is maiso Nustebęs O tu paklausk kodel jis varo Nekaltas

Jis toks trintukas yra,va jei jam duodi ka nors,ar vediesi i tusa,tai tu jo best friend,bet jei atsisakai ka nors del jo nedaryti,tada jau tau sakes,nes busi uzgrauztas negyvai…TaipSvarbiausia jis moka gerai issivartyti…patyres melagis…Taip

Ismaliavok jam snuki ir tiek. Zinos kad daugiau nereikia ant kitu varyti.
Arba tu ant jo pavaryk , bet riebiaiCha cha

eik i ta toosa, nenusileisk jam jaj jau jis ajna taj tu neini…jis to ir siekia…Mirkt