What the ****?

What the ****?

ka ten pamatei Cha cha?

TIK neisok Apakęs

To panelyte15: nugi spekit Cha chaTo MindePinde: aciu, taj jei nepatiko, vadinas nereik aiskint kam skirta **** Cha chaTo Vysnaite: 3 aukstas ne taip jau ir baisu Flirtas Cha cha

kaip tik batai Geraiisvis kazkuo apsirengimas man patinka…nors tokks elementarus Laimingas

zinai tu man kazkuo primeni ta vaikinuka is ankstesnes nuotraukos… Šypsena

Batai nevež Cha cha

Ka cia isdarineji? Cha chaBatai tai tragiski Nekaltas

simpatiska Mirkt

. Batai tikrai tragiški.

grazi panele

bataj kokie Apakęs~

ūūū, batai tai kaip tetos Zinos, kuri buvo kaimynė, kai kažkada gyvenau daugiabuty Baisu

liux batai Gerai Mirkt

grazi foto Taipo va man tie dzinsai tai is viso labai grazus! Gerai praita diena tokius kaip tik ziurinejau “vero modoj” Nekaltas bet pinigu pagailejau… sakiau reis paciai taip pasidaryti, nes tikrai paprasta Cha cha

mačiau tokius batus parduotuvėj,tai lūžom iš jų nežinau ką man turėtų padaryt, kad priverstų tokius užsidėt Veee

batai tai fu ;/

To GUCCI_bag: xi, nu zn tas apsirengimas…tajp as i gatwe kajp ir neinu, cia db maivemes Laimingas thanks LabasTo mamosita: Juokiasi geras Gerai Cha cha niuz, gaila nepazistu as jo…bet db pati paziurejau, nu gi gali but…kiba maikonu? Cha cha LiežuvisTo KrentuAukstyn: uz tai ezis vez LiežuvisTo Someone*Else: issidirbineju… FlirtasTo fatun: aciukaz LaimingasTo KubusIndelis: zn, apie batus ir idomiausios nuomone Nekaltas Drovus nes visi lb skirtingai LabasTo -hexas-: ka jus, ka jus? Cha cha To amareta: kokie? Apakęsoranziniai ir dar su baltais raistukais Liežuvis DrovusTo Ludachka: nu ir tingek Liežuvis perduosiu jiems… AngelasTo wink: geras Juokiasi Juokiasi all in all aciu LabasTo Liqiud Shack: va dar viena kitokia nuomone Taip Flirtas jie dziaugsis Flirtas Cha chaTo Ausryte: man jie irgi lb patinka…bet pati jauciu tingeciau daryt, tai teko kitaip suktis Cha cha p.s. aciukaz ApkabinimasTo Sfera: wat mane priverte Cha chaTo Cha cha : idomus pilietis kiek matau Nekaltas JuokiasiTo rensy: we tiesiog, ane? Drovus