wetuvine suknele

wetuvine suknele

Noreciau pustos juodos sukneles (jaunikis butu su baltu kostiumu)ar siaip kazko neiprasto,netradicinio. Arba labai paprastos,minimalistines baltos sukneles.

Man nepatinka suknelės. Per vestuves man turėtų būti laimė, todėl nenorėčiau susivaržyt nepatogiais drabužiais vien tam, kad atitikčiau kažkieno tradicijas.

kokia westuvine suknele isiwaizduojat? kokia turetu buti jos spalwa, modelis. man butu lb malonu suzinoti

pagyvensim pamatysim;]

Net nežinau… Toli, oj dar toooli man vestuvės… Nekaltas

apie tai ish wiso negalwoju

visada isivaizdavau balta,bet va mano brolio zmona bus su rausva,tai man lb grazuMyliuTaipDrovus

Isivajzduojiu save su balta, pusta suknia Niam niamGirtas Bet ne per daug pusta…GirtasTaipGerai OjojojojojjOJOJOJOJo kayp glazoooFlirtas

kas ta wetuvine? Cha cha ishtaisyk klaidas pirmiausiai Cha cha

Man glazhiausios kremines spalvos sukneles Cha cha Girtas

[quote]Daug apie tai negalvoju…bet ja isivaizduoju balta, siek tiek pusta…niu zodziu liabai grazia…DrovusNiam niamMyliu

as tai wisom keturiom uz kremine ir noreciau dideles dideles skribeles

balta…grazhi…poosta…

galiu paklaustkodel poosta as manau kad tik del tradicijos

~Žvaigždė~tokia…liabay grazyTaipLaimingas seip zinau kaip turetu atrodyt,bet apibudint neliabay mokuLaimingasApkabinimasNeŠypsenaLiežuvis~Žvaigždė~

YourGirll pasakyk kad nepoosta

o aš tai noriu, kad netradiciško. tik jau ne baltos Ne. kažko panašaus į serialo “tikroji meilė” suknias MyliuGerai

mano swajone milziniska skrybele

Baltos ir puoshnios…su raudonom detalemMyliu