Wesnoth
kuriu metu? 94 kokiu ane?
Gana neblogas TBS kaip nemokamam (GPL). “The Battle for Wesnoth”. Yra ir muzika, ir šiokia tokia animacija. Ir ne tik tinklinis režimas kaip daugumoj Open Source žaidimų. Daug kampanijų. Tik patartina atjungt “AI moves”, nes pradėda plaukt vaizdas nuo nuolatinio skraidymo po zemėlapį Tik vakar 0.9.5 parsisiųnčiau, o jau 09.6 atsirado: wesnoth.org/
vakar dienos ne visas žaidimas yra grafikoj
cia bl dosinis zaidas nx
tai yra mano in-game screenshot’as (Win2000 SP4) ir žaidimas yra multiplatforminis.
Hm… pamenu pliekėm kai buvo dar berods 0.6 versija. Atsibosta labai greit ir net tinklinis rėžimas šito geimo negelbėja. Pernelyg paprastas, kad ilgam užkabintų, bet šiaip po darbo/mokyklos pastumdyt unitus gal ir nieko.
Šitas man nepatiko. Meniu tokie gražūs, o žaidimas lievas. WRATH aprašinėdamas žaidimus paminėk, kad jie ir Linux OS skirti. Nes dauguma žmonių mano, kad Linux “nežaidimams”
Aš gi parašiau kad multiplatforminis Linux, BeOS, Mac OS X, Windows, gal ir daugiau portų yra. Taip, stipriai neužkabina, nes yra vien tik kariavimas, jokių statybų ir pan. Bet sakau kaip nemokamas žaidimas nustebino. Gana užbaigtas, trūksta tik video intarpų
Na bent vieną kampaniją užbaigsiu (perėjau dvi pirmos misijas). O gal dar ir antrą susigundysiu, nes ten už negyvelius, mylimiausius