Webwiever3.1, kaip jums ? Ar verta pirkti ?

Webwiever3.1, kaip jums ? Ar verta pirkti ?

Ar kas nors naudojates?Ar veikia si prog.jums?Ka mnote apie ja?As isbandziau tai likau patenkintas,net galvoju apie jos pirkima.

Taip.Bandziau.Is pradziu ieidavau i web saitus be problemu, bet paskui pradejo metyt erorus ir reikalaut kazkokiu kreditu.Kaip ta programa isigyt - neturiu zalio supratimo, be to ir adresa parsisiuntimui kazkur pameciau. Noreciau ir as kuo smulkesnes info.

redaguotas temos pavadinimas.

Jo,programa gera,turejau as ja,bet veliau istryniau (ten TRIAL versija buvo,berods 10 prisiconnectinimu prie web per diena).

Si programa kainuoja 20$ uzsisakyti galima tik is ineto,reik tureti kortele su pinigas.Kiek man sake kai susimoki uz ta programa jie atsiuncia tau kazkoki koda i meila ar kur kitur kur nori poto ivedi ta koda ir gali naudotis.Siaip as galvoju nusipirkti tik kyla vis abejoniu nes kai atsisiunciu pabandymui tai visada man nedakrauna iki galo meto erorus arba low memory(mazai atminties)nors telefone dar yra 400 kb atminties taip kad nzn ka darytiLaimingas

O man tai ji visai neina=[

O crack’u tokiam dalykui nebuna? Bandziau ieskot google.lt bet ismesdavo visokiu nesamoniu, cracko turbut nera tokia dalykui, o gaila, nes babkiu tai nesinori moket.

bandziau ir as , radau seriala, bet jis netiko…

Bet ar galit kas nors paaiskint issamiai? Pries 2 men. rasiau tokia tema, pamenu, nieko konkretaus nesulaukiau. 1.koks tikslus adresas programeles parsisiuntimui?2. Ko 20 - litu, euru ar USD ji kainuoja ir kokios korteles tam reikia: Hansa LTB (Maestro)?
3.Kaip tuos pinigus pervesti? Ar cia bus vienkartinis tas mokestis ar neterminuotas?
4.Kam reikalingas kompas, jei ta programa puikiausiai atidaro websaita, kuriame gali daryti ta pati ka kompe?(juk 10 saitu atidaro nemokamai).
P.S. Jei raso, kad truksta atminties, atsidare programa ieikit i SETTINGS ir nuimkit visas zymas.
Labai prasau, padekit kaip ta programa isigyti?

Geras jau 3.2 versija yra ir ka tik atsisiunciau tai reiks ismegint kaip si versija.Ta programa tiksliai zinau kad 20 usa kainuoja ir lygtais mokestis vienkartinis o kitu niuansu nezinau kas kaip

O tai kam ta programa reikalinga? Ka as su ja galesiu daryt? Ir ar veikia ji ant sam c100?

Cia tipo kaip mini netas telefone ir galima landziot po ivairius puslapius per telefaLaimingasant samsungu ar eina nzn geriau pabandyk ir suzinosiLaimingas

Visai nieko programeleŠypsena O is kur ja galima parsisiust per wap?

Visai nieko programeleŠypsena O is kur ja galima parsisiust per wap?

Parsisiuntimui ieik i GOOGLE ir ivesk Webviewer. Kai ismes nuorodas, spragtelk ant 2-osios ar kt.,kur bus 3.2 ir iskart tau parsius.

http://www.reqwireless.co/wap

Po co dar m reide darasyk Laimingaspas mane tas pats vel low memory ir setinge nuemiau visas zymas

Po zymos nuemimo reikia dar patvirtinti su OK(settinge)

Gal zinot kodel nekrauna puslapiu ant sitos progr? Ivedu pvz http://www.one.lt ir tik raso waiting for replay. Kas cia yra?