Watch Dogs

Watch Dogs

Nu px toks, fx 6300, R9 270x kartais paspringsta iki ~25fps high nustatymais zaidziant Cha cha Bet visumoj ok. Masinu valdymas kreivokas Nekaltas

nezinau kaip tu ji palosi, bet viska sumetus ant ultros nei gtx 660TI su i5 turbintu, nei manoji 760 su FX8320 turbintu neveza sito zaidimo, max nustatymais 15fps tetraukia Cha cha skaiciau formuose, kad ir gtx 770 su juo vargsta neblogai ir netempia…nebent pas tave rezoliucija ne full hd…gal cia amd turetojams numete kasneli gardu, ir uztai ant amd vga eina normaliau negu ant nvidios…nors girdejau kad su NVidia ubisoftas bendravo kurdamas sita geima ir net neleido normaliai amd prie jo…

Allure, tai sakau high o ne ultra Cha cha 900p (1600x900), temporal SMAA. Siaip apie 40-50 sukasi kazkur, tik kartais pasitaiko tokiu momentu kad plika akim net matai kad dropas fps Cha cha Siaip man rods kad anas kaip tik nvidijai buvo labiau optimizuotas Cha cha

Aj ubisoftas čia, px jiem tas optimizavimas. Ir tai downgradino dar grafiką Cha cha

Ai tai kad rezoliucija tokia, tai nieko keisto kad sukasi…uzmestum 1080p ir pamatytum fps kaita plika akimi Cha cha as nebandziau su mazesne rezoliucija, bet jau istrintas zaidimas, tai nesinori is naujo vel toki griozda rasytis Cha cha

Pas mane monikas 19.5, daugiau ir nekanalina Cha cha

pfff, nerimta firma pas tave, kompa pajamei, o monika su.dina pasilikai Cha cha

Neturiu kur grust 20+ Ne

tipo nerasi vietos +3 coliams? Nekaltas

Stalas nedidelis, gaunasi kad arti sedi, tai varvint akis kazkaip nelabai.

O tai koks jau ten atstumas? Man tai 22" koks 40cm turi būt atstumas Cha cha

Nu pas mane dabar jauciu ir yra apie 40 gal, tai man jau taip ant ribos sakyciau, 22’ man jau per mazas atstumas butu.

as prie 23 sedziu kazkur is 70cm, pats tas sakyciau Šypsena

Na kaip minimum reikia sedeti per viena istrizaine nuo ekrano, kad nevarvint akiu ir neskaiciuoti pixeliu, o siaip optimaliai reiktu buti nuo ekrano per mazdaug 1,5 - 2 ekrano istrizaines.