WAP IRC klientai ?
Turiu as wap per gprs ir manau labai geras dalykas butu koksnors wap irc klientas tiesiog butu puiku sedi kur lauke o nori kam parasyti issitrauki telefa ir rasai ! gal esat kas girdeja apie tai ? kaip CGI:IRC tik wap`ui skirta:/ aciu uz atsakymus
kazka buvau rades su JAVA
jai gali paieskok buciau dekingas !
Zhinau pazhystamas irc wap serveri yra pats pasirashes bakalauriniui
tai galit kas pasakyti adresa ? irc wap kliento !
priesh metus ieshkojau to paties - neradau.
isheitis - daryti paciam, arba yra nemazai wap-telnet paslaugas suteikianciu puslapiu.
telnet irc.ktu.lt 6667
o toliau kaip dievas duos
Yra irc 7650 Nokiai is wap.my-symbian.com galim demo parsiust. turiu vaistus taciau prie irc.omnitel.net prisijungt nepavyko.
man tai idomu kur as ten taip parasysiu wap-telnet tokio dalyko as tai nzn !
nugi elementarus telnet gateway’us. Kazkur turejau skrinshota - jei rasiu numesiu linka.
be to buna ir wapirc gateway’ju, bet jie pagrinde mokami.
[quote]Donatas rašė:
nugi elementarus telnet gateway’us. Kazkur turejau skrinshota - jei rasiu numesiu linka.
be to buna ir wapirc gateway’ju, bet jie pagrinde mokami.
[/quote]
mmm., o tai gal per WAP ir SSH veikia?
ar telnet, irc, icq palaikymui reikalinga JAVA?
šiaip dabar esu nusižiūrėjęs Siemens S45 iš Omnitelio (349 - ~120 nuolaida už pokalbius = ~230LT visai nieko ), tai labai norėtusi, kad jis palaikytų šiuos navarotus
priešingu atveju teks imti nepatinkantį c55, arba T310
Donatai, prashyciau placiau apie wap-telnet! gal kokiu linku gali parashyt, ne as tik mutelnet (java) randu, kuris man neveikia, kaip turetu
Negi tau zmogau tokia trieba ta irc mobiliam tureti? Palauk siek tiek, grysi namo ir prie normalaus pasedesi.
Taigi tema yra pusmecio senumo
na man tai ne irc reikia. man reikia telneto, per wap’a… O kad sena tema, nemaciau
IMHO 3 menesiu senumo temas trynti turetu
[sdsd]team
Sekmes beieskant. Jei rasite veikiancia paslauga - pasidalinkit su draugais bangieciais
[quote]Donatas rašė:
Taigi tema yra pusmecio senumo
[/quote]
tai dėl to ir prikėliau galvoju mol kasnors pasikeitė kol manęs in LT nebuvo
tai rimtai nei irc, nei ICQ neina?
taigi geriausias sms pakaitalas ir 4 free be to