WAP IRC klientai ?

WAP IRC klientai ?

Turiu as wap per gprs ir manau labai geras dalykas butu koksnors wap irc klientas GeraiGeraiGerai tiesiog butu puiku sedi kur lauke o nori kam parasyti issitrauki telefa ir rasai ! gal esat kas girdeja apie tai ? kaip CGI:IRC tik wap`ui skirta:/ aciu uz atsakymus ?????????!!!!!!Tūsas

kazka buvau rades su JAVA Nekaltas

jai gali paieskok buciau dekingas !

Zhinau pazhystamas irc wap serveri yra pats pasirashes bakalauriniui Šypsena

tai galit kas pasakyti adresa ? irc wap kliento !

priesh metus ieshkojau to paties - neradau.
isheitis - daryti paciam, arba yra nemazai wap-telnet paslaugas suteikianciu puslapiu.

telnet irc.ktu.lt 6667

o toliau kaip dievas duos Šypsena

Yra irc 7650 Nokiai is wap.my-symbian.com galim demo parsiust. turiu vaistus taciau prie irc.omnitel.net prisijungt nepavyko.

man tai idomu kur as ten taip parasysiu Mirkt wap-telnet tokio dalyko as tai nzn !

nugi elementarus telnet gateway’us. Kazkur turejau skrinshota - jei rasiu numesiu linka.
be to buna ir wapirc gateway’ju, bet jie pagrinde mokami.

[quote]Donatas rašė:
nugi elementarus telnet gateway’us. Kazkur turejau skrinshota - jei rasiu numesiu linka.
be to buna ir wapirc gateway’ju, bet jie pagrinde mokami.
[/quote]

mmm., o tai gal per WAP ir SSH veikia? Šypsena
ar telnet, irc, icq palaikymui reikalinga JAVA?

šiaip dabar esu nusižiūrėjęs Siemens S45 iš Omnitelio (349 - ~120 nuolaida už pokalbius = ~230LT visai nieko Nekaltas), tai labai norėtusi, kad jis palaikytų šiuos navarotus Šypsena priešingu atveju teks imti nepatinkantį c55, arba T310 Piktas

Donatai, prashyciau placiau apie wap-telnet! gal kokiu linku gali parashyt, ne as tik mutelnet (java) randu, kuris man neveikia, kaip turetu Liūdnas

Negi tau zmogau tokia trieba Laimingas ta irc mobiliam tureti? Palauk siek tiek, grysi namo ir prie normalaus pasedesi.

Taigi tema yra pusmecio senumo Piktas

na man tai ne irc reikia. man reikia telneto, per wap’a… O kad sena tema, nemaciau Nekaltas IMHO 3 menesiu senumo temas trynti turetu Piktas

[sdsd]team

del telneto pabandyk wap.goldentele.com/iptools (pats nebandziau)

Sekmes beieskant. Jei rasite veikiancia paslauga - pasidalinkit su draugais bangieciais Taip

[quote]Donatas rašė:
Taigi tema yra pusmecio senumo Piktas
[/quote]

tai dėl to ir prikėliau Šypsena galvoju mol kasnors pasikeitė kol manęs in LT nebuvo Šypsenatai rimtai nei irc, nei ICQ neina? Apakęs
taigi geriausias sms pakaitalas Šypsena ir 4 free be to