wap dingo ant Extros

wap dingo ant Extros

kazkas atsitiko nebegalima per mano nokia3330 junktis prie ineto prie wap, korta pas mane Extra, gal kas zinot kas yra ar reikes skambint omniui ir klaust?

tai o tu uzsisakei duomenu perdavima?10 litu kainuoja nr 1566

nu ash pries kokia puse metu buvau nuejes i omni salona, ten padare wap’a 10lt palikau, dar ka nors reik?

tai tada turi veikti… Aš nekaltas

turi, bet neveikia kai paspaudi pradinis puslapis ar i tinklapi jungia bet tai nesujungia raso tikrinkite paslaugos parametrus, o siaip kai jungias tai ten kaip i koki tai numeri skambina, tai gal tas numeris netoks?

Nauja Omnitel strategija - siaurinti paslaugas. Matyt nori pagal paslaugas pasivyti tele2Šypsena

gal koks konfigas blogas nusimuse kasnors netycia

nu bet as nieko nedariau, veike veike, po to kokia savaite nebuvau pasijungias ir raso tikrinkite paslaugos parametrus

O tai ant "EXTRA" veikia WAP/GPRS, 10LT/men ir buni kiek nori ?

jei nori wap ant extros tai nueini i omnio salona sumoki 10 lituku ir tu sutvarko, o po to tvarkingai moki uz minutes, siaip tai ant extros bent jau su labas tai tikrai pigus wap gaunas, bet kad dingo Piktas

Kiek tas "labai pigus"??? O kaip abonimentam? nezinau turiu SONY J6 ir niekaip neina sukonfigurint Liūdna

Irgi ciotka ŠypsenaDekui uz minti, ale jau biski velu. Ryt gal padarysiu panoramine nuotraukike vonios, nes tos baltos plyteles kaip ir suakcentuotos gaunasi, bendroje visumoje- lyg ir neblogai atrodo. Tinka prie balto unitazo Šypsena

to servuz: pabandziau pagyvint paties vonia Laimingas nes kiek monotoniska kompozicija buvo. tiesa, tos baltos “demes” sienoje estetikos tikrai nesuteikia Laimingassekmes